whatsapp

Güncel

43 YILDIR EKMEK SATIYOR

Gebze’nin en eski Ekmek Fırınlarından “Karedeniz Ekmek Fırını” işletmecisi Haşim Dalga işine verdiği ehemmiyet ile 43 yıldır bölgenin ekmek ihtiyacını karşılıyor.

7 Eylül 2017 Saat: 11:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.311 kez okunmuştur

43 YILDIR EKMEK SATIYOR
43 YILDIR EKMEK SATIYOR

1974 Yılından beri Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Kadıoğlu Caddesi No: 4 Adresinde tam 43 Yıldır kendilerine ait Karedeniz Ekmek Fırınında bölgenin ve sanayi kuruluşlarının büyük bir kesiminin ekmek ihtiyacını karşılayan yılların tecrübeli fırıncısı Haşim Dalga geçmiş yıllara rağmen gençliğinden bir şey kaybetmeden müşterilerine hizmet etmenin onurunu yaşıyor.

FIRININ GÜLER YÜZÜ

Osmanyılmaz Mahallesinde tam 43 yıldır Fırın işletmeciliği yapan Haşim Dalga, saygın kişiliği ile biliniyor, Dalga bölgedeki esnaflar ve vatandaşlar arasında saygın kişiliğinden bir şey değiştirmeden herkesin markası ve açık adresi olan "Karadeniz Ekmek Fırını"nda müşterilerinin güler yüzü olmaya devam ediyor.

ESNAF OLMAK KOLAY DEĞİL

Bölgenin sevilen esnaflarından Karadeniz Ekmek Fırını işletmecisi Haşim Dalga eşi ve kardeşleri ile birlikte işlettikleri ekmek fırınında çeşitli hamur ürünleri ve ekmek çeşitlerinin üretimi ile müşterilerine hizmet veriyorlar. Tam 43 yıldır ekmek satan Haşim Dalga, “ üretmek ve satmak kadar bir işletmede yönetici ve esnaf olmak çok önemlidir. Bizde geçmişten gelen geleneklerimiz, tecrübelerimiz ve büyüklerimizden gördüklerimiz ile burada ayakta durmaktayız” dedi

 

Özel Haber: Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑