whatsapp

Siyaset

AK PARTİ ÇAYIROVA İCRA KURULU BELLİ OLDU

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür icra kurulunu açıklamasında, “İcra kuruluna girip temposu düşen arkadaşımız olursa değişebilir.” dedi.

11 Ekim 2017 Saat: 08:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.255 kez okunmuştur

AK PARTİ ÇAYIROVA İCRA KURULU BELLİ OLDU
AK PARTİ ÇAYIROVA İCRA KURULU BELLİ OLDU

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında icra kurulunu açıkladı. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Arif Aküzüm, Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Ali Osman Gür, “Bugün ikinci yönetim kurulu toplantımız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün icra kurulumuzu açıklayacağız. İcra kurulumuz değişebilir. İcra kuruluna giremeyenler gönül koymasınlar. İcra kuruluna girip temposu düşen arkadaşımız olursa değişebilir. Görevimiz hayırlı olsun. Görev kutsaldır. Görevi alan arkadaşlarımız bu bilinçte olsunlar. Uzun bir yola çıkıyoruz."dedi

 

İCRA KURULU

İlçe sekreteri: Ermiş Göksu, mali ve idari işlerden sorumlusu başkan: Hamit Uygun, halkla ilişkilerden sorumlu başkan: İsmail Tüysüz, yerel yönetimlerden sorumlu başkan: Bekir Bilgiç, sosyal işlerden sorumlu başkan: Ferhat Karabulut, tanıtım ve medyadan sorumlu başkan: seçim işlerinden sorumlu başkan: Murat Kalkan, teşkilatlardan sorumlu başkan: Şahin Çat, siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan: Ekrem Karahan.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑