whatsapp

Güncel

AK PARTİ DİLOVASINDA BAŞKAN İLHAN YILDIRIM

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yerine aday gösterilen İlhan Yıldırım, AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde yeni ilçe başkanı oldu.

19 Eylül 2020 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.038 kez okunmuştur

AK PARTİ DİLOVASINDA BAŞKAN İLHAN YILDIRIM
AK PARTİ DİLOVASINDA BAŞKAN İLHAN YILDIRIM

Dilovası’ndaki kongreye, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, önceki Dönem İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, İl eski Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Dilovası Eski Belediye Başkanı Ali Toltar, Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, AK Parti ilçe kadın ve gençlik kolları başkanı ve partililer katıldı. Korona virüs kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen kongrede 416 delege, 30 ilçe yönetim kurulu üyesi ve 36 il delegesi seçildi.

DOSTLARIMIZIN SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZER

Olağan kongrenin divan başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkanı Halit Çokan, divan üyeliklerini Ahmet Sönmez, Ömer Oğuz, Mahmut Kocabay, Asuman Akaray yaptı. Kongrenin açılış konuşmasını tekrar aday gösterilmeyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptı. Akbulut, “Öncelikle bundan tam bir yıl önce, bir kardeşimizi kaybettik 32 yaşındaydı. Daha yeni bir çocuğu olmuştu. Ve bu kardeşimiz AK Parti ilçe teşkilatımızın önemli bir ismiydi. Var gücüyle çalıştı. Allah’tan rahmet diliyorum. Gaziler günü münasebetiyle tüm şehitlerimize rahmet okuyorum. Geçenlere yaptığım Başiskele ziyaretinde ilçe başkanımız, Aziz Beyoviç’in  “Ve her şey bittiğinde düşmanlarımızın ne söylediği değil dostlarımızın sessizliği bizi üzer” sözünü söylemişti. Ben AK Parti’nin kuruluşundan beri görev aldım. 2013’te ilçe başkanlığı görevine başladım. Tüm AK Parti Dilovası teşkilatlarıyla her girdiğim seçimden yüzümüzün akıyla çıktık hiçbir zaman yüzümü öne eğdirecek bir harekette bulunmadım. Ben sizlerden helallik istiyorum benim bir hakkım varsa helal olsun Çünkü ben Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına inanıyorum ve bu yolda yürüyorum. Zaten bu koltuğa kalkacağımızı bilerek oturduk. Şunu da söylemeden geçemem her zaman helale harama dikkat ettik, etmeye devam edeceğiz bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz sözlerimi bir iki sözlerle noktalayacağım. Ben hakkımı helal ettim sizlerde edin. İlhan yıldırımdan aldığım görevi ona tekrar geri veriyorum. Tahir başkana özel teşekkür ediyorum bundan sonra da üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Belediye başkanına hayırlı olsun diliyorum benim yol arkadaşımdı şimdi belediye başkanı oldu” dedi.

HER ŞEYE GÖĞÜS GEREN BİR LİDERİN NEFERLERİYİZ

Akbulut’un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, dava arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başkan Şayir “Bakınız bu dava inanışlarla var. Biz bu davada halka hizmeti hakka hizmet olarak gördük. İlk yola çıktığımızdan beri böyle devam ediyorum. Bu davaya destek veren herkese selam gönderiyorum. Kültür merkezinin dışında olayları inceleyin ilçe özelinde inceleyin il özelinde inceleyelim daha yukarı çıkın ülkemizin bekası için dünya devleriyle uğraşan her şeye göğüs geren bir liderin neferleriyiz. Biz bugüne kadar kişisel olarak bu davaya hainlik etmeyen insanlara prim vermedik vermeyeceğiz. Yeni seçilen ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Kim olduklarını bilmem yeter ki davayı daha ileriye taşısınlar. Önceki başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz bu davaya girdiğimizde bize yüzde 20’desiniz yapamazsınız dediler.  Ancak başardık size söz veriyorum biz bu davayı daha ileriye taşıyacağız kişisel menfaat düşünenler çabuk elenecektir. İlk istasyonda inecektir” dedi.

BAŞKANLARIMIZ HEP ÖNÜMÜZÜ AÇTI

Sözlerini sürdüren Başkan Şayır, “Emaneten durduğumu biliyorum ancak daha ileriye taşımak için emek vereceğim. İlçe başkanı ve teşkilatına ve mahalle başkanlarına teşekkür ediyorum .diye konuştu. Eksiklerimiz olmuştur başkanlarımız hep önümüzü açtı. Büyükşehir’e teşekkür ediyorum. Ben bugüne kadar bizi hiçbir şekilde yalnız bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanıma teşekkür ediyorum halkım adına. Bundan sora biz biriz beraberiz önceki donem hizmet verenlerin hukuku benim hukukumdur. Aldığımız bayrağı aynı şekilde daha ileriye taşıyarak bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle lütfen nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Allah’ın izniyle beraber başardık beraber başaracağız” şeklinde konuştu.

DİLOVASI’NA 272 PROJE YAPILDI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Dilovası’nda yatırım bütçesi yüksek olan birçok projeyi hayata geçirdik. Biliyorsunuz seçim döneminden önce de Dilovası’nın en büyük problemi Kömürcüler OSB idi. Bu durumdan özellikle hanım kardeşlerimiz rahatsızdı. O sürecin çözülmesi için çalışmaları başlattık. Çevre Bakanı ve Sanayi Bakanı ile görüşme yapacağız. Kömürcüler OSB kapanacağını kabul etmiş durumda ve çözüm sürecine yaklaştık. Çevre Bakanlığımız Dilovası’na 1500 konut yapılacağını başlattı. Daha güzel hizmetler yapılacak bunun arkasında püf nokta güçlü lider ve güçlü teşkilat. Geçtiğimiz 3 dönemlik hizmette ve 18-19 yıllık hizmette arkasında güçlü teşkilatlarıyla bu millete kendini adamış, kefenini giymiş yola çıkmış bir liderle bu hizmetler gerçekleştiriliyor. Bu davanın bayrağı hiçbir zaman yere düşmeyecek. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe buna engel olmaları mümkün değil. Türkiye yeni yüzyılın en büyük ülkelerinden biri olacağına tarih şahitlik edecek.” diyerek yeni İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibini kutladı.

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN ÇÖZÜLMESİ LAZIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Anadolu’nun kapılarını bu aziz milletimize açan ve bugüne kadar ülkenin birliği için bayrak ve vatan mücadelesi veren tüm gazi ve şehitlerimiz anıyorum. Halef-selef bir kongre yapıyoruz. İnşallah yeni seçilecek olan ekiple önümüzdeki süre içerisinde güzel hizmetler yapılacaktır. Bugüne kadar hizmet eden tüm ilçe başkanlarımıza yönetimlerine teşekkür ediyorum. Gerçekten Dilovası’nı çok eskiden beri takip eden biri olarak yapılan hizmetleri biliyorum. Mevcut kaynaklarla yapacak yatırım gücü yok. Büyükşehir belediyesi bu projelerin tamamlanmasına yardımcı olarak destekledi. Kömürcüler OSB’nin çözülmesi lazım elbette, Dilovası Belediyesi bunu tek başına yapamaz. Büyükşehir Belediyesi de bunu tek başına yapamaz hükümetinde devreye girmesi gerekiyor. Bakanlıklarımız bu konuyla ilgileniyor. Biz milletvekilleri olarak onlara destek oluyoruz inşallah bu problem ortadan kalkacak. Güçlü bir teşkilatımızın olması lazım, İlçe teşkilatımız olursa inanıyorum ki şehre ve Ankara’ya da yansıyacaktır” diyerek yeni yönetimi ve ekibini kutlayarak başarılar diledi.

“BİZ VARIZ MİLLET VAR DAVA VAR VATAN VAR”

Şeker’in ardından konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Ülkemizin yaşadığı şuan ki konjektörü özetlemek istiyorum. Ülkemizin büyümesini gelişmesini istemeyen mihraklar boş durmuyor. Doğu Akdeniz’de aslında haklı bir mücadele veriyoruz. Hakkımızı almaya çalışıyoruz ve var olan sorunların çözümü noktasında da diyalog çağrısı yapıyoruz gelin masada görüşelim tartışalım çağrısı yapıyoruz. Yunanistan üzerinden bize parmak sallamaya çalışıyor. Yunanistan’da bir gazete bu anlayışlarını attığı manşetle gösteriyor. Biz bunlara teslim olacak bir millet değiliz. 15 Temmuz’da dik durduğumuz mücadele ettiğimiz gibi her zaman mücadele edeceğiz. Her zaman birlikte iri ve diri olmalıyız. Biz varız millet var dava var vatan var ve cumhurbaşkanı ile beraber yürüdüğümüz bir yol var buna sahip çıkmalıyız.” diyerek Osman Akbulut ve ekibine teşekkür etti. İlhan Yıldırım ve yönetimine başarılar diledi.

İŞTE AK PARTİ DİLOVASI İLÇE BAŞKAN ADAYI İLHAN YILDIRIM’IN YÖNETİM LİSTESİ

Başkan: İlhan Yıldırım Fevzi Karadaş, Abdulvahap Yılmaz, Burçin Taşdemir, Büşra Güçlü, Celil Baş, Cemil Daşdemir, Emirhan Topçu, Emre Sarıca, Fatih Meral, Fazıl Korkmaz, Halis Adıgüzel, Kadir Teke, Mahmut Kocabay, Nuri Toltar, Özkan Uğur, Ramazan Esmeray, Saim Diker, Suat Şık, Veysi Akyol

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑