Güncel

AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKAN RECEP KAYA

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda Recep Kaya dönemi resmen başladı. Ak Parti Genel Merkez tarafından aday gösterilen Kaya, bugün gerçekleşen kongrede Ak Parti Gebze’nin yeni ilçe başkanı oldu.

20 Eylül 2020 Saat: 21:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.710 kez okunmuştur

AK PARTİ GEBZEDE BAŞKAN RECEP KAYA
AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKAN RECEP KAYA

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda Recep Kaya dönemi resmen başladı. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkez tarafından aday gösterilen Kaya, dün gerçekleşen kongrede Ak Parti Gebze’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın Tatlıkuyu Pazaryeri’nde gerçekleşen 6’ncı olağan kongresine; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinden Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eski il başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, eski milletvekillerinden Mehmet Ali Okur ve Cemalettin Kaflı, önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları ve çok sayıda Ak Partili delege katıldı.

AYAR, "PARTİM İÇİN AMELE GİBİ ÇALIŞTIM"

Görevi Recep Kaya’ya devreden Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar kongrenin açılış konuşmasını yaparak, “Birlikte görev yapmaktan şeref duyduğum Gebze teşkilatları. İnşallah düğün havasında kongremizi gerçekleştireceğiz. Ak Parti’de amele gibi çalıştım. Hiçbir zaman görev istemedik. Büyüklerimiz görev verdiğinde eyvallah dedik. 13 yıldır en ufak bir leke sürdürmedik partimize. Hakkaniyetle bir çalışma yürüttük Gebze’mizde. Yoruldun dediler biz de nadasa çekildik. Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar davası için mücadele edeceğim” dedi.

BÜYÜKGÖZ, "KOLTUK DEĞİL, HİZMETİ GÖREV EDİNEN PARTİYİZ"

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Girdiği her seçimde birinci olmuş rüştünü ispat etmiş bir partiyiz. Milletimize hizmet eden her neferi kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Koltuk değil hizmet etmeyi görev edinen partimiz devam edecektir. Ünvanlar değişir ama hizmetler bitmez. Kıymetli ilçe başkanımız bayrağı Recep Kaya kardeşimize devredecek. 2019 seçimlerinde beraber çalıştığımız İrfan Ayar ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Yeni ilçe başkanımız Recep Kaya kardeşim ve ekibine muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

BÜYÜKAKIN, "DAVANIN ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞ HALİ İRFAN AYAR"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Ak Parti ben değil biz diyenlerin partisi. Ete kemiğe bürünmüş kimliği İrfan Ayar’dır. Senin gibi gayretle çalışan bayrağı teslim ederken aynı şekilde davranmayı hepimize nasip etsin. Hizmetle esen siyasetimize devam edeceğiz. 2023,2071 hedeflerimize emin adımlarla gideceğiz. Büyükşehrimiz, Gebze’ye 448 projesi ve 760 milyon TL yatırım yaptı. Çalışmalarımız sizlerin güçlü desteği ile genel başkanımızın liderliği ile devam ediyor.” şeklinde konuştu.

YAMAN, "AK PARTİ’NİN GENÇLERİ SENİ BOĞAR"

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bizim tek derdimiz bu millete hizmetkarlık yapmak. İrfan abime ve onun yönetimine çok teşekkür ederim. Öyle bir alkışlayın ki İrfan abim ve yönetimini Yunanistan duysun bu sesi. Yunanistan’a Gebze’den sesleniyorum. Gazına gelme yoksa fransız kalırsın. Ak Parti’nin gençleri seni Akdeniz’de boğar. Sen dedelerine sormadın galiba bizi. Tankların üzerine çıkan bu millet vatan uğruna gözü hiçbir şeyi görmez. Bu oyuna gelme!  Artık dünün Türkiye’si yok. Saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını, yeni göreve gelecek olan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ELLİBEŞ, "LİDERİMİZE EN GÜÇLÜ DESTEK GEBZE’DEN GELMİŞTİR"

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Türkiye’de değişmeyen bir gerçek var. Kocaeli teşkilatları 81 ile örnek olmuştur. Gebze’nin yeri ise apayrıdır. Bütünü tamamlayan ana unsur olmuş, Türkiye’nin oy ortalamasının üstünde yer almış ve liderimize en güçlü desteği vermiştir. Gebze teşkilatlarına tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

RECEP KAYANIN YÖNETİMİ :

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑