whatsapp

Ekonomi

AKER OSGB 6.KURULUŞ YILINI KUTLADI

Aker Şirketler Grubu 6.kuruluş yıl dönümünü Workınn otelde çalışma ekibiyle birlikte kutladı. Aker Ortak Sağlık Grubu Sektöründe Marmara bölgesinin ilk 10’a giren şirketlerinden biri olduğu açıklandı.

2 Nisan 2018 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.402 kez okunmuştur

AKER OSGB 6.KURULUŞ YILINI KUTLADI
AKER OSGB 6.KURULUŞ YILINI KUTLADI

2017 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Merkezi Gebze’de bulunan bünyesine Hilal şirketler grubunu da katan ve sürekli büyüyen Aker şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı  bölgemizin genç iş adamlarından Ertuğrul Işık, şirketin 2017 yılı çalışmalarını Workınn Otelde düzenlenen İnovasyon toplantısında değerlendirdi.

SEKTÖRÜNDE MARMARA BÖLGESİNİN İLK ON ŞİRKETİ

Aker ailesi olarak gerçekleşen değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Aker Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı genç iş adamı Ertuğrul İşık, “ Marmara Bölgesinde ilk 10’a giren şirket ve sürekli büyüyen aile olduklarını belirterek gelecekte planlarının çok büyük olduğunu söyledi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma arkadaşlarıyla istişarelerde bulunduğunu ve bulundukları bölgeye hizmet etmek için çalışacaklarını vurgulayan Işık, Aker ailesi bünyesinde bu anlamlı gecede aramızda olan çalışma arkadaşlarıma samimiyetlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

GECENİN TADINI MASALARDA ÇIKARDI

Gerçekleşen değerlendirme toplantısında çalışmalarını yaptığı açıklamalarla değerlendiren genç iş adamı Işık, biz bir aileyiz dediği çalışma arkadaşlarının yer aldığı, Aker ailesini masa masa gezerek hem hal hatır sordu hemde gecenin güzelliğini değerlendirerek  geride kalan 6.çalışma yılını kutlayarak herkese hayırlı olmasını temenninde bulundu.

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑