whatsapp

Yaşam

ALTUN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Gebze Arapçeşme mahallesi sakinlerinden hacı Delal Altun’un eşi 4 çocuk annesi hacı Fatma Altun Çorum’da geçirdikleri trafik kazasında hakkın rahmetine kavuştu.

23 Eylül 2017 Saat: 17:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.722 kez okunmuştur

ALTUN AİLESİNİN ACI GÜNÜ
ALTUN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Maret A.Ş’den emekli kesimhane ustabaşısı, yılların kasabı Hacı Delal Altun, çocuklarının annesi hayat arkadaşı Fatma Altun’u elim bir trafik kazasında kaybetti. Kardeşleri ile birlikte memleketi Ağrı'ya giderken Çorum'da geçirdikleri trafik kazasında iki kardeşin ağır yaralandığı kazada hayatını kaybeden merhume hacı Fatma Altun sevenlerini yasa boğdu.

DÖRT ÇOCUK ANNESİYDİ

Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesinde  ikamet eden Hacı Delal Altun’un eşi Hacı Fatma Altun (53) kardeşleri ile birlikte memleketleri Ağrıya giderken Çorum Osmancıkta geçirdikleri kazada hayatını kaybetti. Yaşanan olay sonrası Gebze’ye getirilen 3.kız 1 erkek çocuk annesi Fatma Altun’un cenazesi Gebze’de kılınan cenaze namazı sonrası Pelitli mezarlığında toprağa verildi.

YOĞUN KATILIM

Cenazeye, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, M.Akıf Yılmaz, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Maret A.Ş Müdürü Cem Yardımcı, Maret İK.Sorumlusu Yusuf Ersin Demirci, Ak Parti Gebze,Darıca, Çayırova ilçe başkanları ile çok sayıda aile yakını ve Delal Altun’un Maret’ten çok sayıda iş arkadaşı katıldı.

DELAL ALTUNUN EN ACI GÜNÜ

Ayakta durmakta zorlanan koca usta hacı Delal Altun taziyeleri göz yaşları içerisinde kabul etti, cenazeye uzaktan yakından gelenlerle yakından ilgilenen baba Delal Usta hayatının en acı gününü yaşadı. Ailenin tek oğlu Ünal Altun gözyaşlarına boğulurken kendinden geçmişcesine anneye son görevini yerine getirdi. Annelerine genç yaşta ve beklenmedik bir zamanda veda eden kızları yaktıkları ağıtlarla cenazeye gelenleri göz yaşlarına boğdular.

7.GÜN HABER (www.yedincigunhaber.com) olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Delal Altun'a, çocuklarına ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑