whatsapp

Güncel

Ambulans, alev alev yandı!

Kâğıthane'de hasta bir vatandaşı almak için gelen ambulansta oksijen tüpünün patlaması sonucunda yangın çıktı. Meydana gelen olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken ambulansta çıkan yangının çevredeki araçlara sıçradı

16 Ocak 2016 Saat: 14:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.362 kez okunmuştur

Ambulans, alev alev yandı!
Ambulans, alev alev yandı!

Kâğıthane, Orta Bayır Mahallesi'nde,gece meydana gelen olay şöyle gelişti.

Santral Caddesi üzerinde bir vaka ihbarı alan ekipler hastayı almak için harekete geçti. Bu sırada ambulansta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı oksijen tüpünde patlama meydana geldi. Patlama sonucunda ambulans yanmaya başladı. Sağlık çalışanları kendilerini dışarı atarak yanmaktan son anda kurtuldu.

Yanmaya başlayan ambulansın frenleri boşalırken cadde üzerinde bulunan park halindeki otomobillere çarparak kaymaya başladı. Yanan ambulans park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi.

İTFAİYE MÜDAHALE EDERKEN PATLAMALAR OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri cadde üzerinde yanmakta olan ambulans ve otomobillere müdahale etti. Söndürme çalışmaları sürerken zaman zaman patlamalar meydana geldi.  Araçlardaki yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışması yapıldı.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Patlama seslerine cama çıktığını ifade eden bir görgü şahidi,"Cama baktığımda ambulansın bir anda yanmaya başladığını gördüm. O anda hemen itfaiyeye haber vermeye çalıştık. Yangını görenler toplanmaya başladı. Diğer arabalara sıçramaya başladı. Yangından hemen önce ambulansın içinde bir hemşire olduğunu gördüm. Patlama sesleri duyduk. Yangın sırasında ambulansın freni boşaldı. Geri geri kaymaya başladı ve direğe vurdu. Direğe vurunca elektrikler kesildi’’ ifadelerini kullandı.

Ellerinden hafif şekilde yaralanan sağlık çalışanları hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞOKA GİRDİ

Sağlık çalışanlarının kendi aralarında konuştukları sırada yaşadıkları şokun yüzlerine yansıdığı görüldü. Ambulansta meydana gelen patlama nedeniyle nakli gerçekleştirilemeyen hasta vatandaş ise cadde üzerindeki araç yangınlarının kontrol altına alınmasının ardından olay yerine gelen yeni bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

6 ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ

Ambulansta meydana gelen patlama sonucunda çıkan yangın nedeniyle ambulans dâhil olmak üzere toplam 6 araç kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑