whatsapp

Güncel

ARIKONAKLILARDA KESGİN GÜVEN TAZELEDİ

Merkezi Gebze’de bulunan Ardahan İli Hanak İlçesi Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Tek liste ile giden 4.Olağan Genel Kurulunda Talat Kesgin yeniden başkan seçildi.

7 Mayıs 2018 Saat: 09:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.389 kez okunmuştur

ARIKONAKLILARDA KESGİN GÜVEN TAZELEDİ
ARIKONAKLILARDA KESGİN GÜVEN TAZELEDİ

YOĞUN KATILIMLI KONGRE

Köşklü Çeşme Mahallesi 547 Sokakta bulunan Dernek Lokalinde gerçekleşen 4.Olağan genel kurulda mevcut başkan Talat Kesgin güven tazeledi. Dernek üyelerinin tamamının yoğun katılımı ile gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek lokalinde gerçekleşen kongrede gelir gider hesaplarının ibrasından sonra bir konuşma yapan başkan Talat Kesgin, “Gösterilen güvene, birlikte yürüttüğümüz çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederim. Çalışmalarımıza daha iyi hizmetler yapmak için kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi

YENİ YÖNETİM : Başkan :Talat Kesgin, Faruk Demirci,Ünver Balcı,Ata Demirci,Zekai Demirci,Yaşar Demirci,Ayhan Yağcı,Özden Balcı,Ufuk Eren Balcı,Şenol Çoban,Farız Balcı,Devrim Serkan Kaya,İlker Koçak,Erkan Şero,Gürhan Koç,Erkan Aydın,Tacil Aydemir,Cihan Yağcı,Uğuray Dursun,Volkan Kesgin,Erkan Balcı,Ağabey Çiftçi.

DENETLEME KURULU : Metin Demirci,Alim Balcı,Atakan Çelik,Şahsede Kesgin,Önay Balcı,Zafer Aktaş.

GENÇLİK KOLLARI :  Başkan : Aytekin Demirci,Burak Balcı,Doğan Demirci,Olgun Çiftçi,Burak Çiftçi,Çağlar Kesgin,ÇAĞLAR Dursun,Taner Aktaş,Özgür Çelik,Fırat Kesgin,Haluk Dursun,Uğur Demirci, Orhan Çiftçi.

7.GÜN HABER - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑