İGF

AYDIN ESNAFI 1 MART'TAN UMUTLU

Aydınlı esnafların normalleşme sürecini umutla beklediğini vurgulayarak Aydınlılara seslenen AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, vatandaşları tedbirler konusunda uyararak, esnaflara destek olmalarını istedi.

24 Şubat 2021 Saat: 20:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 385 kez okunmuştur

Aydın esnafı 1 Marttan umutlu
AYDIN ESNAFI 1 MART'TAN UMUTLU

Uğur ESER (AYDIN MAGAZİN)

COVID-19 ile mücadele kapsamında normalleşme süreci ile ilgili Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, esnafın umutla beklediğine dikkat çekerek il genelindeki vaka sayılarının minimuma düşürülmesi çağrısında bulundu. Vaka sayılarına göre illerin düşük, orta, yüksek ve çok yüksek risk grubu olarak sınıflandırılacağını hatırlatan Başkan Çetindoğan, 1 Mart itibariyle başlaması beklenen normalleşme süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede, aylardır kapalı olan esnafların umutla beklediğini söyledi.

Pandemi sürecinde üretmenin bile özlendiğini vurgulayan Başkan Çetindoğan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yaptığı günden bu yana esnafımız umutla 1 Mart’ı bekliyor.  Aylardır işyerlerini açamayan esnaf zor durumda bunu sürekli dile getiriyoruz ve kepenkler açılmadığı sürece de dile getirmeye devam edeceğiz" dedi. "Geçen bir yıllık süreçte yaşadığımız sadece maddi zorluk değil bizler üretmeyi bile özledik" diyen Çetindoğan, "İller kademeli olarak normalleşme sürecine başlayacak. Bizler de Aydın halkı olarak bu süreçte tedbirleri her zamankinden daha sıkı tutarsak esnafın heyecanla beklediği 1 Mart’ta yüzlerinin gülmesine katkıda bulunabiliriz. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim. Aydın’daki vaka sayılarını minimuma indirelim” çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑