whatsapp

Kültür/Sanat

AYNI ANDA KİTAP OKUDULAR

54. Kütüphane Haftası vesilesiyle Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Gebze’den yoğun ilgi olduğu görüldü.

29 Mart 2018 Saat: 12:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.699 kez okunmuştur

AYNI ANDA KİTAP OKUDULAR
AYNI ANDA KİTAP OKUDULAR

54. Kütüphane Haftası vesilesiyle Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda dün gerçekleşen kitap okuma etkinliğine Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,  İlçe Müftüsü  Orhan Örnek, Gebze İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ilçe kadın Şenay Önder, ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan şunları söyledi, “54. Kütüphane Haftamızın herkes kutlu olmasını diliyorum.

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI

Türk Kütüphaneciler Derneği Başkanlığı tarafından başlatılan, 7 yıldır gerçekleştirilen Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan bir okuma etkinliği. Bu etkinlikteki amacımız okumanın önemine dikkat çekmek. Okumanın ne denli hayatımızda faydalı olduğunu anlatabilmek ve özellikle çocukların burada olmasını istedik. Çünkü çocuklara ne kadar küçük yaşta biz okuma alışkanlığı kazandırırsak ilerde de faydasını göreceğiz. Bugün buraya katılım gösteren tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑