whatsapp

Siyaset

BAŞKAN GÜR'DEN MAHALLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Mahalle Koordinasyon Toplantılarına Yenimahalle’de Devam Etti

10 Ocak 2018 Saat: 06:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.935 kez okunmuştur

BAŞKAN GÜRDEN MAHALLE KOORDİNASYON TOPLANTISI
BAŞKAN GÜR'DEN MAHALLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür beraberindeki ilçe yönetimi ile birlikte Mahalle Koordinasyon Toplantılarının ilkini Yenimahalle’de başlattı. Çayırova’nın 9 Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Koordinasyon Toplantılarında ilçenin sorunları mahalle mahalle ele alınarak çözüme kavuşturuluyor. Mahalle sakinlerinin katıldığı ve mahallelerde yaşanan sorunların hem sözlü hem de yazılı olarak alındığı toplantıların bir yenisi Yenimahalle teşkilatı ile gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri ve belirlemiş oldukları temsilcileri düzenlenen toplantıda AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile bir araya gelerek altyapıdan ulaşıma ve bürokrasi engeline takılan sorunlara kadar birçok konuda yaşanılan sıkıntıları İlçe Başkanı Ali Osman Gür’e anlattılar.

Tüm Sorunların Çözümünde Takipçi Olacağız

Sorunların çözümü noktasında takipçi olacağını ifade eden Başkan Gür, düzenledikleri bu toplantılar sayesinde ilçe halkının yaşamış oldukları ortak sorunların çözümünü daha kontrollü takip edebildiklerini ifade etti. Her zaman ilçe halkının hizmetinde olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Gür: “tüm ilçe genelinde yaşanabilecek sorunlar için ayrı ayrı komisyonlar kurduk. Bu komisyonlarda görev alan arkadaşlarımız her mahallede ayrı ayrı yapılan toplantılar düzenleyerek vatandaşımızın memnuiyeti noktasında taleplerini inceliyorlar. Ulaşımdan sağlığa, yerel yönetimlerden günü birlik hizmetlerin tespitine kadar her konuda devlet memuru gibi çalışıyorlar. Vatandaşların yaşadıkları sorun ve sıkıntıları hem sözlü hem de yazılı olarak alıp ilgili kurumlara ileterek çözümü noktasında takipçi oluyor ve vatandaşa bilgi veriyorlar. En başında dediğimiz gibi AK Parti bir dava hareketidir ve AK Parti’de siyaset yapılmaz. Hizmet yapılır” dedi.

Milletvekilleri Çayırova’da İstişare Toplantısına Katıldı

Yoğun gündem maddeleriyle geçen Yenimahalle Koordinasyon Toplantısından sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Mahalle Başkanlarının da katıldığı haftalık yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, toplantı gündem maddelerini ilçe yöneticileriyle paylaştı. Birçok konuda istişarenin yapıldığı toplantı günün geç saatlerine kadar devam etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑