whatsapp

Güncel

BAŞKAN HÜRRİYET’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 97. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

28 Ekim 2020 Saat: 15:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.723 kez okunmuştur

BAŞKAN HÜRRİYET’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN HÜRRİYET’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 97. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. İçindeki bağımsızlık tutkusuyla uzun yıllar büyük zorluklarla mücadele eden milletimiz, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini tam 97 yıl önce kanıtladı. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’imizin ilan edilmesiyle egemenlik milletin iradesine teslim edildi.

Cumhuriyet yalnızca bir yönetim şekli değil, milletimizin bu topraklarda yaşama, var olma iradesinin adıdır. Cumhuriyet, vatanımızın küllerinden doğuşudur. Cumhuriyet, bizim en büyük mücadelemiz, korumak ve yaşatmakla mesul olduğumuz asli görevimizdir. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’imizin 97’nci yıl dönümünü büyük bir gururla ve coşkuyla kutlarken, en zor koşullarda canını hiçe sayarak bu vatan için mücadele eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑