whatsapp

Güncel

BAŞKAN KARABACAK’TAN SAHUR GELENEĞİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sahur geleneği ile bir ramazanda yine ev sahipliği yaptı.

17 Haziran 2017 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.963 kez okunmuştur

BAŞKAN KARABACAK’TAN SAHUR GELENEĞİ
BAŞKAN KARABACAK’TAN SAHUR GELENEĞİ

Darıca Belediyesi Dudayev Sosyal Tesislerinde düzenlenen geleneksel basın sahur buluşmasına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol  ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Sahur yemeği  basın mensuplarıyla sohbet eden Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ardından konuşma yaptı. Basın mensuplarının Ramazan ayını kutlayıp tebrik eden Başkan Karabacak;’’Her yıl olduğu gibi belki iftarda buluşamadık ama sahur buluşmalarında Darıca sahilimizde sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu gece bize vaktini ayırıp soframızı paylaşan bir lokmada olsa yemeğimizi yiyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Karabacak konuşmanın ardından belediye olarak yaptıkları ve yapmayı düşündükleri projeler hakkında sinevizyon eşliğinde sunum yaptı. ‘’İşimiz hizmet gücümüz millet’’ diyen Başkan Karabacak sportif ve kültürel projelerin tamamlanmasıyla ilçenin çehresinin değişeceğinin altını çizdi. Bir süre önce kayyum danışman olarak atandığı Mardin’in Savur ilçesinde kurulan iftar sofrasında ilçe halkı ile bir araya geldiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,;’’ burada düzenlenen ramazan etkinliği devlet millet kucaklaşmasının en iyi örneğidir. Bu ilçemize belediye olarak çok farklı projeler yapacağız.’’ Dedi.

Teras Cafe’de gerçekleşen sahur buluşmasına Ramazan davulcusunun sürpriz katılımı ve okuduğu maniler geceye renk kattı. Sahur programı sonrası gazetecilerle toplu fotoğraf aldıran başkan Karabacak gazetecilere şerbet çeşmesinden Ramazan şerbeti ikram etti.

 

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.ydincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑