Güncel

BAŞKAN KARABACAK'TAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, ülkesi için büyük fedakarlık gösteren Gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu söyledi.

20 Eylül 2017 Saat: 08:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.505 kez okunmuştur

BAŞKAN KARABACAKTAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN KARABACAK'TAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KARABACAK'TAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, ülkesi için büyük fedakarlık gösteren Gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu söyledi. Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.

Bugün millet olarak dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde birlik ve beraberlik içerisinde, bağımsızca yaşıyor olmamızı, tüm varlığını bir an bile düşünmeden feda eden aziz şehitlerimize ve değerli kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz.

Vatanı uğruna gerektiğinde malını ve canını vermekten kaçınmayan gazilerimiz ve ailelerine çok şey borçluyuz. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile bireylerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑