whatsapp

Son Dakika

ÇAYIROVA'DA TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Çayırova'da merdivenden düştü denilerek hastaneye getirilen ancak şiddete maruz kaldığı ortaya çıkan 3 yaşında ki Arda Cemal K. isimli küçük çocuk yaşamını yitirdi.

4 Nisan 2016 Saat: 13:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.664 kez okunmuştur

ÇAYIROVA'DA TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
ÇAYIROVA'DA TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Çayırova Yeni Mahalle’de oturan G.K.,  10 gün önce  3 yaşındaki oğlu Arda Cema K.’nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. Acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken, vücudundaki morlukları ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğini şüphesiyle polise haber verdi. Polis, G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç.’yi gözaltına aldı. Devlet hastanesinde ilk müdahale yapılan Arda Cemal K. bir özel hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.  Yaklaşık 10 gün hastanede  yoğun bakımda  tedavisine devam edilen küçük çocuk hayata tutunamadı. 

Yaşama gözlerini kapatan çocuğun   cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken,  olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.  

Bilindiği gibi olayla ilgili olarak  çocuğun annesi ile birlikte yaşadığı  kişi  adil kontrollü olarak serbet bırakılmıştı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑