Siyaset

CEYHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Parti genel merkezi tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, adaylığını açıkladı.

7 Şubat 2018 Saat: 11:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.870 kez okunmuştur

CEYHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CEYHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

25 Şubat Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek 6. Olağan İl Kongresi için parti genel merkezi mevcut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı yeniden aday göstermişti. Adaylığını resmi olarak daha açıklamayan Başkan Ceyhan, teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığını açıkladı. Açıklamaya; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçe belediye başkanı, 12 ilçe ana kademe, kadın, gençlik kolları başkanları ve il yöneticileri katıldı. Açıklama sadece İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yer almadı.

Afrin Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen bütün Mehmetçiklerimize başsağlığı dileyerek söze başlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “2001 Aralık ayında bu partiye kurucu il gençlik kolları olarak başladım. 4 buçuk yıl il gençlik kolları başkanı olarak, yaklaşık 8 yıl da il yönetiminde görev yaptım. 7 Şubat 2015 yılından bu yana da tam 3 yıldır partimize il başkanı olarak hizmet ediyorum. Gerçekten her zaman şükrediyorum. Böyle bir parti de görev yaptığım için” diyerek bu noktada tüm teşkilata şükranlarını sundu. 

Başkan Ceyhan, “3 yıllık süre zarfında 7 Haziran seçimlerine teşkilatımızla hazırlandık. İlk seçimimizde istediğimiz sonucu alamadık. Ama hemen onun arkasından bu AK ekiple birlikte şimdiye kadar alınan en yüksek oy oranını aldık. Yine de durmadık çalışmalarımıza bütün teşkilatımızla devam ettik. Tarihler 15 Temmuz’u gösterdiğinde milletimizle birlikte hainlerin karşısında Ceyhan tam kadro adaylığını açıkladı Parti genel merkezi tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK kadrolarla omuz omuza adaylığını açıkladı. 25 Şubat’ta gerçekleşecek kongreye il yönetimine başvurular ise bugün itibariyle başladı Tarih: 06 Şubat 2018 11:58 06.02.2018 Ceyhan tam kadro adaylığını açıkladı http://www.buyukkocaeli.com.tr/ceyhan-tam-kadro-adayligini-acikladi-19739h.htm 2/3 durduk. Nisan ayı olduğunda da halk oylamamızı gerçekleştirdik. 2 genel başkan kongresi yaşadık ve teşkilatlar olarak asla çatlak vermedik” diyerek devam etti.

Kongre süreci hakkında da değerlendirmede bulunan Başkan Ceyhan şunları söyledi: “3 Temmuz tarihinde ise kongre sürecimize başladık ve başarıyla tüm ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. İl Kadın Kolları kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Sonrasında Cumhurbaşkanımızla birlikte binlerce kişinin katılımıyla gençlik kollarımızı tamamladık. İl başkanlığımızla alakalı süreç gençlik kongremizden bir hafta evvel belli olmuştu. Bu kutlu görevi şahsım tekrardan aday gösterildim. Bir dönem daha adaylığımızı buradan herkese duyurmuş olalım. Hayırlı olsun.

Bu kutlu göreve bir dönem daha bizi layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza minnetlerimi ve bütün parti büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Bize destek olan tüm Kocaeli teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi hedefimiz 25 Şubat’ta Yahyakaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Kongreler adı üzerinde bir yenilenme ve tazelenme süreci. Tüm Kocaeli teşkilatlarıyla birlikte istişareler yaparak, partimize yakışır bir teşkilat oluşturacağız. 25 Şubat’a kadar yönetimimizi oluşturmak için çalışacağız.

Yeni yüzler ve yeni katılımlara yer açmak için 6 Şubat tarihinden haftaya pazartesine kadar 12.00 ile 18.00 saatleri arasında özgeçmişlerini alacağız. Komisyonumuzda Abdullah Eryarsoy, Ahmet Berberoğlu, Arif Aküzüm, Gülcan Kocabıyık, Temel Erten, Büşra Özbay, Recep Demir ve Ahmet Sönmez bulunuyor. Takdir edersiniz ki 50 kişilik bir yönetimimiz var. İl kongremizde oy kullanacak 546 delegemiz var. Gebze’de kongre yapmadığımız için delegasyonumuz yok. Büyük kongre için de 27 delegemiz seçilecek. Rabbim bizleri mahcup etmesin, birliğimizi her zaman daim etsin." 

Belediye başkanlarının adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hayırlı olsun, rabbim utandırmasın. Siyaset kolay bir şey değil. Hele hele teşkilatlarda olan arkadaşlarımızın görevi belediyelerde olan arkadaşlarımızdan daha zor. Maaşı yok, gecesi gündüzü yok. Ben o yüzden teşkilatlarımızda görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. CHP’nin kurultayını izlediniz. Bizim kongrelerimiz onlarınkine benzemez Bu görevler emanet görevler. Bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan bu görevlerde ne kadar yararlı işler yapabiliriz. Vatandaş bizim birliğimize, beraberliğimize bakıyor. Onun için vatandaş 16 yıldır ısrarla bizden vazgeçmiyor. İl başkanımızın adaylık açıklamasında hep beraber olalım istedim. Görevi devralan arkadaşlarımız görevlerini yapacak, devam etmeyenler de çalışmalarına devam edecek” dedi. 

Kaynak: Ceyhan adaylığını açıkladı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑