Siyaset

CHP GEBZE “ADALET VE DEMOKRASİ “ SEMPOZYUMU DÜZENLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları İl Örgütü 15 Nisan 2018 Pazar günü Gebze’de “Adalet ve Demokrasi “ Sempozyumu düzenliyor. Sempozyum Gebze Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 10.30’da başlayacak.

13 Nisan 2018 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.900 kez okunmuştur

CHP GEBZE “ADALET VE DEMOKRASİ “ SEMPOZYUMU DÜZENLİYOR
CHP GEBZE “ADALET VE DEMOKRASİ “ SEMPOZYUMU DÜZENLİYOR

Sempozyuma  CHP genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ergün Kaya, Anayasa Profesörü Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, gazeteci Erdem Gül, ERG Politika analisti Yeliz Düşkün, CHP PM üyesi Yunus Emre’de konuşmacı olarak yer alacak.

YILMAZ, “ADALET VE DEMOKRASİ ÖNEMLİ”

“Adalet ve Demokrasi “ sempozyumu ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları ifade etti, “15 Nisan Pazar günü İl Gençlik Kollarımız tarafından “Adalet ve Demokrasi “ başlıklı bir sempozyum gerçekleşiyor.  Ülkemiz adına  iki önemli konu adalet ve demokrasinin işleneceği ve tartışılacağı bu önemli toplantıya  tüm Gebzelileri davet ediyoruz.  Adalet ve demokrasi kavramları  mevcut siyasal iktidar döneminde tahrip edilmiştir.  Ülkemiz demokrasi ve adalet sıralamasında   tek adam yönetimlerinin hakim olduğu Afrika ve üçüncü dünya ülkeleriyle aynı kategoriye düşürülmüştür. Hepimiz için yaşamsal öneme haiz bu  iki  kavrama tüm yurttaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor.

Böylesine önemli bir toplantıyı düzenleyen  İl Gençlik Kollarımızı da  tebrik ediyor ve kutluyorum”.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑