whatsapp

Siyaset

CHP GEBZE İNÖNÜ MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞTU

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’nden mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kaynak: CHP Gebze İlçe teşkilatı halkla buluştu

26 Mart 2018 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.788 kez okunmuştur

CHP GEBZE İNÖNÜ MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞTU
CHP GEBZE İNÖNÜ MAHALLESİNDE HALKLA BULUŞTU

Toplantıda konuşan CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz, mahalle sakinlerine partinin çalışmalarını anlattı ve 2019 seçimlerine dönük olarak neler yapılması gerektiği üzerine görüşlerini açıkladı.

Toplantıda İnönü Mahallesi Temsilciliği, Kadın ve Gençlik Kolları oluşması için kararlar alındı.

ilçe başkanı Musa Yılmaz İnönü Mahallesi’nde ki toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi, “ İnönü Mahallesi’nde gerçekten çok güzel ve önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Burada ki toplantıya mahalle sakinleri ile parti üyelerimiz katıldı. Toplantıda özellikle önümüzdeki seçimlerde sandıklara sahip çıkılması gerektiği üzerine bilgi verdim. Sandıklara sahip çıkılmadan seçimi kazanmak mümkün değil.

CHP Gebze olarak sandık çalışmalarına yönelik olarak faaliyetlerimize başladık. Sandıklara sadece CHP’li üyelerin değil halkın ve STK’larında sahip çıkması gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Çünkü mevcut siyasal iktidar seçim güvenliği konusunda toplumda ciddi kaygılara yok açacak şekilde adımlar atıyor. CHP olarak biz de demokratik ve özgür bir seçim yapılmasını istiyoruz. ”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑