whatsapp

Siyaset

DARICA BELEDİYESİNDEN HASSAYA NAMAZGAH

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Suriye sınırındaki Hassa’ya namazgah yaptırdıklarını söyledi. Karabacak önümüzdeki günlerde Hassa’ya giderek namazgahın açılışını gerçekleştireceklerini vurguladı.

25 Mart 2018 Saat: 13:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.823 kez okunmuştur

DARICA BELEDİYESİNDEN HASSAYA NAMAZGAH
DARICA BELEDİYESİNDEN HASSAYA NAMAZGAH

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı 46. Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclis toplantısı yapıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, KBB Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe kongresinin ardından çalışmalara tüm hızlarıyla devam ettiklerini mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla seçime hazırlandıklarını ifade etti. Bıyık ilçede eğitimde sağlıkta ve her alanda yapılan atılım yapıldığını ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşmasında Ak Parti’nin ülkdenin geleceğini  şekillendirdiğini 20 yıldır bitirilemeyen projeleri bir bir hayata geçirdiğini vuguladı. Türkiye de bugüne kadar 50 km. tünel yapıldığını söyleyen Yaman, Ak Parti iktidarında ise bu rakama ulaşıldığını ülkenin her açıdan güçlendiğini vurulayan. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Operasyonu nu da değerlendiren Cemil Yaman, ‘’ bu operasyon sivil halka hiçbir zarar vermeden başarı elde edildi. Bu başarıda en büyük etkenlerden biri de yerli ve milli silahlarımız.’’ Dedi.

2019 seçimlerine de değinen milletvekili Cemil Yaman, ‘’seçimlerde herkese çok büyük görevler düşüyor. Yapılan hizmetleri partimizin bu ülkenin geleceği için ne kadar gerekli olduğunu halka çok iyi anlatmak gerek.’’ Şeklinde konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da toplantıda göreve geldikleri günden yana yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeleri sinevizyon eşliğinde anlattı. Başkan Karabacak Afrin sınırına namazgah yapacaklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmanın devam ettiğini Afrin sınırına en yakın noktada bulunan Hassa’da namazgah yapımı çalışmalarının son aşamaya gelindiğini önümüzdeki günlerde Hassa’ya giderek namazgahın açılışını gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Karabacak namazgahın isminin de Süleyman Şah namazgahı olacağını da vurguladı.

Başkan Karabacak daha sonra yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında sunum yaptı. Başkan Karabacak’ın konuşmasının ardından danışma meclis divanı oluşturuldu. Toplantı basına kapalı devam 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑