whatsapp

Spor

DARICA’DA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR

Lider Darıca Gençlerbirliği son hafta maçında evinde Muğlaspor’u konuk edecek. Darıca GB’nin kazanması halinde 2.Lig’e yükseleceği maç Bu gün saat 15.30’da başlayacak.

5 Mayıs 2018 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.820 kez okunmuştur

DARICA’DA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR
DARICA’DA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR

TFF 3.Lig 2.Grup’ta sezon başından bu yana gösterdiği performansla şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelen, 69 puanla sın haftaya lider giren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk maçında son haftada bugün sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Sarı yeşilliler, Muğlaspor karşısında 3 puanla ayrılması halinde şampiyon olarak adını TFF 2.Lig’e yazdıracak.

Maç öncesinde Darıca GB’de eksik futbolcu bulunmazken, temsilcimiz ligde iddiası kalmayan rakibi karşısında sürprize izin vermek istemiyor. Darıca GB’nin 15.30’da başlayacak şampiyonluk maçını Trabzon bölgesi C klasman hakemi Sinan Özcan yönetecek. Karşılaşma TV 41’den canlı yayınlanacak.  Mücadeleye Darıcalı futbol severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

ŞAMPİYONLUK GELLİRSE PROGRAM BELLİ

Diğer yandan şampiyonluk mücadelesine çıkacak Darıca GB’de şampiyonluk programı da belli oldu. Darıca Gençlerbirliği Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada; "Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz takdirde kutlamalar Pazar günü yapılacaktır. Büyük bir konvoyla Darıca, şampiyonunu kucaklayacak. Konvoy 17.00’de Emek Mahallesi’nden başlayacak. Futbolcularımız üstü açık otobüsle bandolar ve meşaleler eşliğinde Darıcalıları selamlayacak! Şampiyon Darıca sesleri her yerden duyulacak! Darıca genelinde şampiyonluk turu ve akabinde mabedimiz de bize ait olan şampiyonluk kupamızın takdimi olacak. Akşam 19.00’da ise stadımızda Bülent Serttaş konseri, havai fişek şöleni gibi etkinlikler ile şampiyonluğu kutlamayı planlıyoruz. Ama önümüzde bir 90 dakikalık maçımız daha var. Oynanmayan hiç bir maç bizim değildir!" denildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑