whatsapp

Güncel

DARICA FİNAL OKULLARINDA İLK ZİL ÇALDI

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı büyük bir coşkuyla saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

20 Eylül 2017 Saat: 08:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.248 kez okunmuştur

DARICA FİNAL OKULLARINDA İLK ZİL ÇALDI
DARICA FİNAL OKULLARINDA İLK ZİL ÇALDI

Darıca Final’ de öğrenciler Esra Ada Yazıcı ve Ayşe Duru Coşkun tarafından İngilizce ve Türkçe program sunumu yapıldı. Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin yönetimiyle Müzik Öğretmeni Çiğdem Dilek tarafından saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı coşkuyla okundu.

Öğrencilerimizden Selin Kırlar İlköğretim Haftası şiirini okudu. İlkokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu ve Sınıf Öğretmeni Duygu Güneş günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını sundu.

İlköğretim Müdürü Ceyda Ramazanoğlu yaptığı konuşmada:

“ İlköğretim davası insan olma davasıdır. Eğitime değer vermek, çağdaş toplum olmanın temelidir. Başöğretmen Atatürk’ün önderliğinde gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba göstermekteyiz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz ile birlikte sevgi çemberi içerisinde çocuklarımızı yarınlara hazırlamaktayız. Final Ailesi, biz bilinci içinde öğrenen okul stratejisi içeriğinde birlikte hareket etmektedir. Bu anlamda öğrenen öğrenci, öğrenen öğretmen, öğrenen idareci, öğrenen veli, öğrenen okul, öğrenen toplum, öğrenen ulus, öğrenen dünya hepimizin hedefi olmalıdır. Bu ortak amaca ulaşmak için her birimiz üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmeliyiz. İlköğretim Haftası kutlu olsun.”

 

 Genel Müdür ve Kurucu Temsilcisi Murat Kaya yaptığı konuşmada:

“ Final Ailesi Türkiye çapında olduğu gibi Darıca’da da her geçen gün çoğalarak ve büyüyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Atatürk İlke ve Devrimlerinin aydınlık izinde yoluna devam etmektedir. Geçen yıla göre %100’ e varan büyüme ile yaklaşık 400 öğrenci ile yeni Eğitim- Öğretim yılına başlıyoruz.

Sayın veliler sevgili öğrenciler, değerli öğretmen Darıca’da Final ailesinde birlikteyiz. Amacımız Türkiye çapında olduğu gibi Darıca’da da eğitimde kalite ve nitelik bilimsel ve çağdaşlık yolunda geleceğe çocuklarımızı hazırlıyoruz. İşimiz zor ve kutsaldır. Kurumsal olarak makyajsız ve ambalajsız, olduğu gibi görünen göründüğü gibi olan bir yapılanma içindeyiz. Birlikte ortak akıl içerisinde hareket ederek, eksikleri tamamlayarak, daha iyi bir okul ortamı oluşturacağız. Karşılıklı hoşgörü, sevgi ve iyi niyet temel olmalıdır. Her birimiz çözüm ortağıyız. Öğreterek değil, öğrenerek gelişeceğiz.

Sevgili Veliler ailenizde haftada bir gün okuma günü belirleyin. Çocuklarınızla birlikte kitap okuyun. Ailede çocuklarınızın sorumluluk alanlarını genişletin. Pazara, alışverişe gittiğinizde dönüşümlü olarak çocuklarınıza sorumluluk verin. Sınıfınızı okulunuzu temiz ve düzenli kullanınız. Derslerinizi dikkatli dinleyiniz. Okul içi ve dışı zamanınızı iyi planlayınız. Arkadaş ilişkilerinizde özenli davranınız. Okul kurallarına uyunuz.”

Öğrencilerimiz Hanzade Nisa Gök tarafından andımız tüm katılımcılar ile birlikte okunarak sınıflara geçildi. Yeni Eğitim- Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası herkese hayırlı ve kutlu olsun"dedi

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑