whatsapp

Kültür/Sanat

DARICA FİNAL'DEN 'KEŞANLI ALİ DESTANI'

Darıca Final Anadolu Lisesi öğrencileri Keşanlı Ali Destanı adlı oyununu ile büyük beğeni topladılar. Öğrencilerin usta oyuncalara taş çıkartan oyunculuk performansı ise göz doldurdu.

8 Mayıs 2017 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.557 kez okunmuştur

DARICA FİNALDEN KEŞANLI ALİ DESTANI
DARICA FİNAL'DEN 'KEŞANLI ALİ DESTANI'

Genel Müdür Murat Kaya yaptığı açıklamada, “400 kişilik salonun büyük çoğunluğunun 2 saati aşkın süren oyunu büyük bir dikkatle izlemeleri de toplumsal kültüre katkı anlamında büyük önem taşımaktadır. Kurum paydaşlarımızın ekip ruhunu kurumsal kültür gelişimine değere dönüştürmesi ayrıca çok anlamlıdır. Bu anlamda okul müdürümüz Şevket Ababay ile oyunumuzun mimarı Edebiyat öğretmenimiz Esmeray Tunca Dekorların hazırlığında Görsel Sanatlar öğretmenimiz Eylem Yılmaz, Oyunun akışını canlı müzikle taçlandıran Müzik öğretmenimiz Çiğdem Yılmaz ve misafir karşılamadan, ışık ve ses rejiliğine, perde arkasında yoğun emekleri ile oyunun düzenine büyük değer katan bilcümle tüm kurum paydaşlarımıza teşekkürler.
En büyük alkış okulumuz öğrencilerine. Misafirlerimizi uğurlarken geri bildirimlerindeki onure edici ifadeleri gülen yüzleri ile teşekkürleri okulumuzun alacağı en büyük armağanları olmuştur. Bir ninemizin :"Ben Sinem'in ninesiyim diyerek gururlanması " gecenin özeti olsa gerek. Bizlerde Darıca Final Eğitim Kurumları Kurucu paydaşları olarak tam kadro bu onuru yaşatanlarla gururlandık.”dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑