whatsapp

Güncel

DARICA FİNALE, BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ

Özel Darıca Final Anadolu Lisesi ''TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL'' incelemesinde yapılan denetlemeler sonucu %100 tam puanla Beyaz Bayrak sahibi okul oldu. Darıca Finalde gerçekleşen tören sonrası Beyaz Bayrak göndere çekildi..

17 Nisan 2018 Saat: 09:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.728 kez okunmuştur

DARICA FİNALE, BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ
DARICA FİNALE, BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ

Özel Darıca Final Anadolu Lisesi ''TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL'' incelemesinde yapılan denetlemeler sonucu %100 tam puanla Beyaz Bayrak sahibi okul oldu. Darıca Finalde gerçekleşen tören sonrası Beyaz Bayrak göndere çekildi..

Darıca Final okullarında yapılan denetleme ve incelemeler sonrası Denetleme komisyonu tarafından % 100 tam puan ile ''TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL'' projesinde  “Beyaz Bayrak” ile derecelendirildi.

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Darıca Final okullarında gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra öğrencilerin sunumu ile program başladı. Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Darıca Final Okulları öğretmen ve yöneticileri, Aile birliği başkanları ve öğrenci velileri katıldı.

KAYA, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Törende bir konuşma yapan Darıca Final Okulları kurucu Genel Müdürü Murat Kaya, eğitimin önemine değinerek yaptığı açıklamada projenin gelişmesinde ve okula verilen bu ödülün gerçek anlamda kullanılmasında bilinçli davranılmasına dikkat çekerek Darıca’da Final okullarının başarısında pay sahibi olanlara teşekkür etti.

OĞUZ, “KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARI”

Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Beyaz Bayrak töreninde Darıca Final Okullarının çok önemli projelere imza atarak kısa sürede ilçedeki eğitimdeki başarısı ile bilinen bir okulumuz olmuştur, Milli Eğitim Bakanlığının gerçekleştirdiği projede gerekli kriterleri büyük bir başarıyla yani % 100 tam puanla tamamlayan Darıca Final Okulumuz bugün çok önemli bir güne tanıklık etmektedir Beyaz Bayrak ile çalışmalarında daha önemli işler yapacağına inandığımız Darıca Final Okullarının başarılı genel müdürü Murat Kaya’yı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

KAYMAKAM, BAŞARILI  MÜDÜRÜ KUTLUYORUM”

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Beyaz Bayrak Töreninde yaptığı konuşmada “Darıca Final Okullarının bu kadar başarılı bir genel müdürü varken, bizim burada eğitim üzerine söyleyecek başka bir sözümüz kalmadı. Darıca’da çok kısa sürede verdiği başarılı eğitim ile bugün ilçeye beyaz bayrak getirmiş olması çok önemlidir. Tanık olduğumuz bir çok önemli projeler ile Darıcamızın önemli eğitim kurumlarından biri olan Final Okullarının eğitimci, yönetici, veli ve öğrencilerini gönülden kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI

Beyaz Bayrak alan Darıca Final okulları öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları sağlıklı çevre oyunu ve öğrencilerin birlikte seslendirdikleri şarkı okul müzik öğretmeni tarafından çalınan piyano eşliğinde sahnelendi.

Hazırlanan program, Beyaz Bayrak’ın ilçe protokolü ile birlikte göndere çekilmesinden sonra “Beyaz Bayrak” resmi belgeleri okul panosuna çakılmasıyla birlikte son buldu.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑