Spor

DARICA GB ADINI 3.TURA YAZDIRDI

Kupa gediklisi Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’na yine turla başladı. Düzcespor’u Fahrettin ve Nebi’nin golleriyle dize getiren Özgür Vurur’un talebeleri adını 3.tura yazdırdı.

12 Eylül 2019 Saat: 12:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.791 kez okunmuştur

DARICA GB ADINI 3.TURA YAZDIRDI
DARICA GB ADINI 3.TURA YAZDIRDI

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin çok büyük bölümü Darıca G.B’nin hakimiyeti altında geçti. 3.dakikada Berat’ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Ömer Demircan’ın etkisiz vuruşu dışarı gitti. 12.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Berat’ın kafa vuruşu çerçeveyi bulmadı. 35’te Darıca gole çok yaklaştı. Ceza sahası içine çaprazdan girer girmez vuruşunu yapan Ömer Demircan’ın güzel vuruşu üst direkte patladı. 41.dakika rahat bir nefes aldık. Ali Göçmen kaleci Alper ile karşı karşıya kaldı. Savunmada Metin hayati bir müdahale yaparak mutlak bir golü önledi.

OYUNUN TEK HAKİMİ DARICA G.B

Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi ekip başladı. 51’de Necati bomboş kale yerine topu kaleci Alper’e nişanlayınca derin bir oh çektik. 57’de kullandığımız köşe vuruşunda karambolde topu önünde bulan Fahrettin Bıyıklı topu ağlarla buluşturarak sarı yeşilli ekibimizi 1-0 öne geçirdi. 73’te kontratak yakalayan Darıca G.B Ömer’in içeriye çevirdiği pasta bomboş pozisyonda vuruşunu yapan Nebi kaleciyi geçemedi. 75’te Berat’ın pasında topla buluşan Samet vuruşunda kaleyi bulamadı.

NEBİ FİŞİ ÇEKTİ

Darıca G.B 79’da hazırlanış ve bitiriş anlamında muhteşem bir gole imza attı. Sol kanattan gelişen atakta soğukkanlı paslarla kale sahasına kadar giren sarı yeşillilerde kaleciyle karşı karşıya kalan Selman’ın al da at dercesine pasını Nebi boş ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında farkı arttıracak pozisyonlar yakalayan sarı yeşilliler sahadan 2-0 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑