whatsapp

Güncel

DARICA KARSLILAR DERNEĞİNDEN KAZ GECESİ

Merkezi Darıca’da bulunan Kars İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Derneği, geleneksel kaz gecesini yoğun katılım ile Darıca Şato Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

12 Şubat 2018 Saat: 11:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.220 kez okunmuştur

DARICA KARSLILAR DERNEĞİNDEN KAZ GECESİ
DARICA KARSLILAR DERNEĞİNDEN KAZ GECESİ


KAZ GECESİNE YOĞUN İLGİ

Geceye Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Kocaeli KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve yönetimi, Gebze KAI İlleri Derneği Başkanı Metin Baytöre ve yönetimi, Kocaeli Serhat İlleri Dernek Başkanı ve yönetim kurulu, Gebze KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulları, ARF Şirketler yönetim kurulu başkanı Arif Gülen, Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş,Darıca eski belediye başkanı Zihni Topçu, Gebze Pazarcılar odası başkanı Ziyaettin Erattır, Mahalle Muhtarları, yöre halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN AYTEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan ve Orhan Kaya’nın sunuculuğunu üstlendiği Kaz Gecesinin açılış konuşmasını Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin Yaptı. Aytekin: “Bizleri böyle bir gecede yalnız bırakmadığınız için siz değerli Karslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Şehit haberlerini aldığımız bu gece yapılacak birkaç programı iptal ettik Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Sizler var oldukça ve derneğimize sahip çıktığınız müddetçe bizler sizler için çok güzel işlere imza atacağız. Darıca Karslılar Derneği sıradan bir dernek anlayışı ile iş yapan bir dernek değildir. Biz hem bulunduğumuz şehre hem de doğduğumuz şehre katkı yapmak için varız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

DERNEĞİN EN BAŞARILI  ADAMI

Gecede davetliler ile bire bir ilgisi ve programın akışı ile ilgili çabaları dikkatlerden kaçmayan derneğin başarılı yöneticisi GTÜ şube müdürü Adnan İşçi organizasyonun tek adamı olduğunu gözlerden saklayamadı.

HALK OZANI VE KAFKAS FOLKLOR GÖSTERİSİ İLGİ ODAĞI OLDU

Gecede Kaz ikramı yapılırken, Kafkas Halk Dansları gösterileri ile ve Halk Ozan’ının seslendirdiği yöresel türkülerle adeta memleket özlemi giderdiler. Gece halaylarla son buldu.

GURME YEMEK KAZLARI SERVİS ET

Bölgemizin başarılı ve en hijyen yemek üretim projelerinden biri olan ve işletmeciliğini genç iş adamı Gökhan Torun'un yaptığı GURME Yemek hizmetleri tarafından hazırlanan kaz etleri ve nefis bulgur pilavının ikramı damaklarda bir dahaki kaz gecesine kadar tat bıraktı. Kaz servisi Gurme yemek personeli tarafından hem pişirildi hemde servis yapıldı.

7.GÜN HABER 

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑