Sağlık

DİLOVASI DEVLET HASTANESİNDE AMELİYATLAR HIZ KESMİYOR

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz alınan son teknoloji ürünü cihazlar sayesinde fıtık, sünnet, meme küçültme, jinekomasti, pilonidal kist, hemoroid, tüp ligasyon, perineoplasti, sectio, sistosel gibi birçok amel

8 Mayıs 2018 Saat: 07:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.803 kez okunmuştur

DİLOVASI DEVLET HASTANESİNDE AMELİYATLAR HIZ KESMİYOR
DİLOVASI DEVLET HASTANESİNDE AMELİYATLAR HIZ KESMİYOR

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz alınan son teknoloji  ürünü cihazlar sayesinde fıtık, sünnet, meme küçültme, jinekomasti, pilonidal kist, hemoroid, tüp ligasyon, perineoplasti, sectio, sistosel gibi birçok ameliyatın hastanelerinde yapılmaya başlandığını söyledi.

BÜYÜK EMEK HARCANDI

Dilovası Devlet Hastanesinin 25 yataklı bir hastane olmasına rağmen tam donanımlı  2 ameliyathane ve 4 yataklı yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney     “ Buraya Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevimi yürüttüğüm süre içerisinde gerçekten büyük bir emek harcandı.  Antibakteriyel,  çizilmeyen,  ısı ve ses izolasyonuna haiz hijyenik duvar sistemine sahip 2 salondan oluşan ameliyathanede yaklaşık bir yıldır kritik bir çok ameliyat gerçekleştirilmekte. Salonlarımızda otomasyon bağlantısı ile ameliyat sırasında hastaya ait veri ve görüntülere ulaşılabiliyor. Bu da operasyonu gerçekleştiren ameliyat ekibine önemli kolaylıklar sağlıyor.” dedi.

ANESTEZİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Bölgesel ve genel anestezi yapmaya uygun son teknoloji cihazlara sahip olduklarını belirten Dilovası Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Murat Tolga Avşar  ise “ Hastane olarak olanaklarımız çok iyi, personel sayımız yeterli. Cerrahlarımız küçük, orta ve büyük ameliyatları gerçekleştiriyor. Böylesine önemli bir merkezin hastanemize kazandırılmasında  emeği geçenlere şahsım , ekibim ve halkımız adına teşekkürlerimi  sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑