Yaşam

DOSTLUKLARI ÇAYIROVALI OLMAK

Çayırovanın Duayenleri ve Çayırovanın en eski iş adamları dostluklarını hiçbir şeye değiştirmiyorlar. Onların tek amaçları var gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir bir Çayırova bırakmak.

9 Eylül 2017 Saat: 15:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.837 kez okunmuştur

DOSTLUKLARI ÇAYIROVALI OLMAK
DOSTLUKLARI ÇAYIROVALI OLMAK

Çayırovanın Duayenleri ve Çayırovanın en eski iş adamları dostluklarını hiçbir şeye değiştirmiyorlar. Onların tek amaçları var gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir bir Çayırova bırakmak.

ÇAYIROVA ONLARIN HER ŞEYİ

Çayırovada herm kesim ve her insan tarafından isimleri telaffuz edilerek anılan kentin yapılanmasından  ve bugünkü çağdaş, modern bir kent olmasında büyük emekleri  olan Mimar Deniz Kolo, Gün Yapı İnşaat yönetim kurulu başkanı Servet Günay ve Çayırovanın önemli işletmelerinden Gökbulak Pen yönetim kurulu başkanı Yücel Gökbulak işlerinden fırsat buldukça bir araya gelerek hem işlerini değerlendiriyorlar hemde kentin sorunlarını tartışıyorlar.

DOSTLUKLARININ BEDELİ YOK

Çayırovada her kesim tarafından tanınan,  sosyal çalışmaları ile kentin her adımında katkılarda bulunan Çayırovalı iş adamları Kolo, Günay ve Gökbulak bu dostlukları ile dudak uçuklatıyorlar. Zaman zaman bir araya gelen iş adamları bir birlerini çay kahveye bazen de yemek masalarında birbirlerini ağırlayarak günlerini değerlendiriyorlar.

KENTİN OLMAZSA OLMAZLARI

Bir dönemler Çayırovada önemli Çalışma ve projeleri ile kentin çehresini değiştirmeye imza atan Mimar Deni Kolo, Siyasi kimliği ve beyefendiliği ile binlerce insanın ev sahibi olmasında önemli projeleri ile kentin yapılanmasına katkı sunan Servet Günay, Mimari projelere iç mimari ve dekorasyonları ile yaşanabilir bir Çayırovada sosyal projelerdeki katkılarıyla herkesin yanında olan Yücel Gökbulak bu kentin olmazsa olmazlarından.

ÇAYIROVA SEVDALILARI

İşlerinin yoğunluğunu bir kenara bırakarak kent için yapılması gerekenleri proje bazında tartışan, kentin olumlu ve olumsuzluklarını masaya yatırarak bu kentte yaşamanın bir bedeline karşı her zaman varlıkları ile hazır olduklarından kaçınmayan bu iş adamları yaptıklarının karşılığında hiçbir beklentileri olmayan Çayırova sevdalılarıdır.

Özel Haber: Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑