Güncel

DÜNYACA ÜNLÜ FESTİVALDE DAL FARKI!

Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en büyük festivalleri arasında yer alan Oktoberfest’te, Dal Lunapark’ın sahibi Darıca GB Başkan Yardımcısı iş adamı Özcan Dal’ın ürettiği kayık yer aldı.

23 Kasım 2017 Saat: 10:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.830 kez okunmuştur

DÜNYACA ÜNLÜ FESTİVALDE DAL FARKI!
DÜNYACA ÜNLÜ FESTİVALDE DAL FARKI!

Böylesine büyük ve dünyaca ünlü bir festivalde Türk firmasının yer alması gurur kaynağımız oldu. Konuyla alakalı bilgi veren bölgemizin sevilen iş adamı Darıca GB Başkan Yardımcısı Özcan Dal, “Dünyanın en büyük festivalinde bizim ürünümüzün olması hem bizim için hem ülkem için gurur verici bir durum. Bu festivalde yer almak gerçek anlamda zor bir iş ama bizim ürünümüz bütün denetimlerden başarıyla geçti. Türk iş adamlarımızın ihracat noktasında daha fazla üretmeleri ve Türk ürünlerini dünyada pazarlamaları gerekiyor” dedi.

OKTOBERFEST FESTİVALİ NEDİR?

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen ve her yıl 6 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan dünyanın en büyük halk şenliği Oktoberfest, Almanya’nın en büyük eyaleti Bavyera’nın kültüründe önemli yer tutar. Oktoberfest için dünyanın birçok yerinde kutlamalar yapılır ama orjinali Münih’tedir. Münih’in yerlileri Oktoberfest için Wiens sözcüğünü kullanır.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑