Güncel

EMLAKÇILIK KURSUNDA BELGE TÖRENİ

Darıca Kars İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği Sosyal ve Kültürel çalışmalarıyla hem ilçeye, hem üyelerine hemde çevrede yaşayan vatandaşlara katkı sunmaya devam ediyor.

25 Mart 2018 Saat: 10:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.920 kez okunmuştur

EMLAKÇILIK KURSUNDA BELGE TÖRENİ
EMLAKÇILIK KURSUNDA BELGE TÖRENİ

EN BAŞARILI  DERNEK

Darıcada yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren sosyal toplum kuruluşlarından biri olan Darıca Karslılar Derneği Darıca Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile verilen Emlakçılık kursu belge töreni Dernek lokalinde gerçekleşti.Dernek lokalinde gerçekleşen törene yoğun katılım sağlandı.Belediye başkanı Karabacak, "çalışmaları ile çok önemsediğimiz Karslılar Derneği ilçemizde önem verdiğimiz derneklerimizden biridir". dedi.

BAŞKAN KARABACAK VE SİYASİLER KATILDI

Darıca Karslılar Derneğinde gerçekleşen Belge törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe başkanı Yakup Törk, daire amirleri, meclis üyeleri dernek yönetimi ve kursiyerler katıldı.

DERNEĞİN BAŞARISI GURURLANDIRIDI

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan belge töreninde günün önemine değin bir konuşma yapan Dernek başkanı Nevzat Aytekin Derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan söz ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Dernek yönetiminin çalışmalarından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek yapılan çalışmalarla topluma hizmet etmenin, dayanışmanın ve birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu belirttiler.

AŞIK VEYSELİ ANDILAR

Dernek başkan yardımcısı Yavuz Aydemir ünlü halk ozanı Aşık Veysel Satıroğlunun ölüm yıl dönümü anısına  Aşık Veysele ait çalıp okuduğu türküler etkinliğe renk kattı.

YÖRESEL İKRAMLAR KARSTAN GELDİ

Kars’tan özel olarak getirtilen Kars Balı,Kars Ketesi, Kars Kaşarı Emlakçılık kursiyerlerine, misafirlere ve davetlilere ikram edildi. Amaçlarının yörelerinin tanıtımına da katkı sunmak ve böylesi önemli günlerde ikramın özellikle yöresel olmasına dikkat çeken dernek saymanı Adnan İşçi, “ bizde hizmet çok önemlidir” dedi.

BAŞARILI DERNEKÇİLİĞİN ADRESİ

Darıcada sayısız birden çok sosyal etkinlik, program,kurs, eğitim ve seminerlere ev sahipliği yapan son olarak Emlakçılık kursu belge töreninde çaba ve gayretleri gözden kaçmayan Darıca Karslılar KARS-DER Başkanı Nevzat Aytekin, başkan yardımcısı Yavuz Aydemir,Genel sekreter Naim Tamyüksel ve Dernek Saymanı Adnan İşçi yaptıkları çalışmaların ve verdikleri hizmetlerin önemli kilit isimler olduklarını tüm kamuoyuna bir kez daha gösterdi.

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑