Spor

ERAY AKDENİZ OYUNLARINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

İspanya’nın Tarragona kentinde yapılan 18. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Karate Milli Takımımız, kazandığı 7 madalya ile zirvede yer alırken, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Eray Şamdan’d

7 Temmuz 2018 Saat: 11:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.899 kez okunmuştur

ERAY AKDENİZ OYUNLARINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ
ERAY AKDENİZ OYUNLARINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

İspanya’nın Tarragona kentinde yapılan 18. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Karate Milli Takımımız, kazandığı 7 madalya ile zirvede yer alırken, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Eray Şamdan’da turnuvada üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı.

22 Haziran-01 Temmuz tarihlerinde İspanya’nın Cambrils bölgesinde yapılan Akdeniz Oyunları’nda  29 branşta 4 bin sporcunun mücadele ederken, karate branşında toplam 10 dalda madalya dağıtıldı. 10 sporcuyla mücadele eden Ay-yıldızlı milli takımımız iki altın, iki gümüş ve üç bronz madalya ile genel klasmanda ilk sırada yer almayı başardı.

 

Kumite 60 kilodaki yarışan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Eray Şamdan kariyerindeki ilk Akdeniz Oyunları tecrübesini Tarragona’da yaşarken,  21 yaşındaki Milli karateci, Karadağlı Avrupa ve Balkan Şampiyonu Emil Pavlov’u 3-1 yenerek bronz madalya kazandı.

 

DARICA İÇİN BÜYÜK BİR ONUR

 

Kazandığı madalya ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden Eray Şamdan, asıl hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu söyledi.

 

Elde ettiği başarıdan  dolayı Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Eray Şamdan’ı tebrik eden Başkan Karabacak ise Eray’ın genç yaşına rağmen Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek, “ 2020 Tokyo Olimpiyatları yolunda önemli bir deneyim olan Akdeniz Oyunlarında üçüncülük elde ederek gelecek için bir kez daha bizleri umutlandırdın. İnanıyorum ki her geçen gün kazanacağın bilgi ve birikiminle 2020 Tokyo Olimpiyatlarında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksin. Başarıda emeği geçen başta kulüp başkanımız olmak üzere antrenörlerimiz, idarecilerimiz ve bütün yetkililere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑