whatsapp

Sağlık

FATİH'E PALYATİF BAKIM MERKEZİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde "Palyatif Bakım Merkezi" açılışı gerçekleştirildi. Hastanenin yenilenen binasında bölgenin önemli derecede ihtiyaç duyduğu Palyatif Bakım Merkezi, gerçekleşen törenle açıldı.

27 Haziran 2019 Saat: 09:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.738 kez okunmuştur

FATİHE PALYATİF BAKIM MERKEZİ
FATİH'E PALYATİF BAKIM MERKEZİ

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, hastane başhekimleri, STK temsilcileri ve sağlık çalışanları katılım gösterdi. 

15 YATAK KAPASİTESİYLE HİZMET

Beslenme sıkıntısı yaşayan, hastalığına bağlı yatak yarası olan, solunum sıkıntısı nedeniyle solunum cihazlarıyla hayatlarını devam ettirmek durumunda kalan ve yoğun bakımdan çıkmalarına rağmen henüz evinde tedavi edilemeyecek durumda olan hastaları tedavi etmek amacıyla açılan Palyatif Bakım Merkezi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tek kişilik odalarda 15 yatak kapasitesi ile hizmet verecek.

Açılış töreni ve kurdela kesiminden sonra protokol üyeleri, Palyatif bakım merkezinde tedavi gören hastalar ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑