whatsapp

Güncel

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

Millet İttifakı bileşenleri Cumhuriyet Parkı’nda bir araya gelerek kent merkezini toplu bir şekilde yürüdü. Esnaf ve vatandaşlara karanfillerin dağıtıldığı yürüyüşe yaklaşık 500 kişi katıldı

22 Haziran 2018 Saat: 10:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.426 kez okunmuştur

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR
GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

Millet İttifakı, seçime kısa bir zaman kala kentte seçmenlere karanfil dağıtarak, oy istedi. Cumhuriyet Parkı’nda bir araya gelen Millet İttifakı bileşenleri buradan Fethiye Caddesi ve Yürüyüş Yoluna indi ve buradan Yürüyüş Yolu’na girerek Perşembe Pazarı’na kadar alkış ve sloganlarla yürüdü. Yürüyüş sırasında İzmir Marşı, Andımız ve Atatürk’ün Gençliğe hitabesi okundu. Yol boyunca “Hak, Hukuk Adalet” sloganı atıldı. 

KARANFİL DAĞITTILAR

Cumhuriyet Parkı’nda başlayan yürüyüşe, CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, CHP, İYİ Parti ve SP Milletvekili adayları katıldı. Cumhuriyet Parkı’nda bir araya gelen ittifak bileşenleri burada Fethiye Caddesi’ne yürüdü. Ellerindeki karanfilleri esnafa ve yoldaki vatandaşa dağıtan ittifak bileşenleri buradan Yürüyüş Yolu’na indi.

VATANDAŞ DESTEK VERDİ

Yürüyüş Yolu’nda Perşembe Pazarına doğru yürüyen ittifak bileşenleri Cumhur İttifakında yer alan MHP ve Cumhur İttifakına destek veren Hüdapar’ın stantlarını da ziyaret ederek başarılar diledi. İttifak bileşenleri yol boyunca “Hak Hukuk Adalet” sloganları atarken, İzmir Marşı’na da hep bir ağızdan söylemeyi ihmal etmedi. İzmir Marşı’na çevrede bekleyen vatandaşlarda eşlik etti. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑