whatsapp

Güncel

GTO BAŞKANI ÇİLER’İN, POLİS HAFTASI MESAJI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in, Polis Teşkilatımızın Kuruluşu’nun 176. Yıldönümü ve Polis haftası mesajı

8 Nisan 2021 Saat: 18:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 678 kez okunmuştur

GTO BAŞKANI ÇİLER’İN, POLİS HAFTASI MESAJI
GTO BAŞKANI ÇİLER’İN, POLİS HAFTASI MESAJI

Ülkemizin köklü kurumlarından Türk Polis Teşkilatı’mızın değerli mensupları; bizlerin huzur ve güvenliği adına her türlü coğrafi ve tehlikeli şartlarda görevini yerine getirmekte, yeri geldiğinde canı pahasına, mesai kavramı gözetmeden özveri içerisinde çalışmaktadırlar. Gebze Ticaret Odası olarak bizler; polisimizin en iyi şartlarda görevlerini yürütebilmesi adına Çayırova’da yeniden yapılan “Polis Kontrol Noktası”yla verdiğimiz destekten dolayı gururluyuz.

176 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi adıyla ülkemizin emniyetinin sağlanması için kurulan, kurulduğu günden bu yana suçlularla başarıyla mücadele eden Türk Polis Teşkilatı’mız, toplumumuzun güven kaynağıdır.

Türk Polis Teşkilatı’mızın 176. Yıldönümünü içtenlikle kutluyor; görevi başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmetle anarak, bütün polislerimize çalışmalarında başarılar diliyor, Türk Polisimizin daima yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑