Güncel

GÜLEN; GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Darıca Gençlerbirliği'nin eski futbolcularından oluşan Darıca Masterlar'la buluştu.

12 Ekim 2019 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.706 kez okunmuştur

GÜLEN; GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ!
GÜLEN; GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ!
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Darıca Gençlerbirliği'nin eski futbolcularından oluşan Darıca Masterlar'la buluştu. Başkan Gülen burada yaptığı açıklamada ''Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Aidiyet duygusunun daha da anlamlı olması için Darıca Masterlar'ın adını da hep beraber aldığımız bir karar ile 1934 Darıca Masterler olarak değiştirdik'' dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Darıca Gençlerbirliği'nin eski futbolcularından oluşan Darıca Masterlar'la buluştu. Elit Master Ligi'nde Darıca'yı temsil eden Darıca Master'lerin, Darıca G.B'nin geçmiş futbolcularından oluştuğunu belirten Başkan Gülen, ''Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Bizlerde kulübümüzde forma giyen futbolcularımızın oluşturduğu bu takıma destek vereceğiz. Aidiyet duygusunun daha da anlamlı olması için Darıca Masterlar'ın adını da hep beraber aldığımız bir karar ile 1934 Darıca Masterler olarak değiştirdik. Bu takımda forma giyen her eski futbolcu bizim bir kardeşimiz, canımız. Onların tecrübelerinden faydalanıp, camiamızda daha güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. 1934 Darıca Masterler, bundan sonra Darıca Gençlerbirliği ile daima iç içe olacaktır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑