whatsapp

Eğitim

HEREKE’DE KİMYA ŞENLİĞİ

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanının gerçekleştirdiği Kimya Şenliği eğitimci ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

21 Nisan 2018 Saat: 15:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.223 kez okunmuştur

HEREKE’DE KİMYA ŞENLİĞİ
HEREKE’DE KİMYA ŞENLİĞİ

Açılışını Körfez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şeref Yüksel Bölükbaşoğlu’nun yaptığı Kimya Şenliği öğrencilerin büyük emeklerine sergi oldu. Açılış konuşmasında “Öğrencilerimizin bu tür organizasyonların içinde yer alması eğitim ve öğretim açısından çok önemlidir. Bu nedenle emeği olan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diyen Şube Müdürü Bölükbaşoğlu, şenliği çok beğendiğini ifade etmekten de çekinmedi.

Öğrenciler tarafından yapılan katı ve sıvı sabun, parfüm, kolonya, mum çeşitlerinin sergilendiği şenlikte, görsel manada keyifle izlenen bir çok deneye de yer verildi.  Ziyaretçilerin meraklı bakışları arasında öğrencilerin sergiledikleri deneyler büyük şaşkınlık uyandırdı.

Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem; “Kimya şenliğine katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerime sonsuz teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının daim olmasını umuyorum” dedi.

Şenlik süresince konuklara ikramlarda bulunulurken, şenlik sonunda ise öğrenci ve öğretmenler gönüllerince eğlenip halaylar çektiler.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanının gerçekleştirdiği Kimya Şenliği muhteşemdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑