whatsapp

Güncel

IŞIK, BAŞKAN GÜLENİN SAĞ KOLU

Darıca GB AŞ’ye tüm yoğunluğunu veren Gülen’in gözü arkada kalmadı . Başkan Arif Gülen’in iş yükünü ve stresini alan arka plandaki en büyük destekçisi Eren Ertuğrul Işık, " Hep birlikte Darıca GB’mizi hak ettiği yerlere

18 Temmuz 2019 Saat: 13:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.555 kez okunmuştur

IŞIK, BAŞKAN GÜLENİN SAĞ KOLU
IŞIK, BAŞKAN GÜLENİN SAĞ KOLU

Darıca GB AŞ’ye tüm yoğunluğunu veren Gülen’in gözü arkada kalmadı . Başkan Arif Gülen’in iş yükünü ve stresini alan arka plandaki en büyük destekçisi genç iş adamı Eren Ertuğrul Işık, " Hep birlikte Darıca GB’mizi hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi.

Darıca GB AŞ’de şu günler umut dolu,  huzurlu bir süreç yaşanıyor. Camianın geride bıraktığı kötü günlerden bugüne gelmesinde başkan Arif Gülen baş kahraman olsa da onun ekip ruhu en büyük destekçisiydi. Mali müşavirinden, hukukçularına, kulübü teslim ettiği sağ kolu Uğur Kılıç’ın kaos ortamında desteği büyük. Ancak Arif Gülen’in iş yükünü ve stresini alan arka plandaki en büyük destekçisi hiç kuşkusuz Eren Ertuğrul Işık oldu. Şirket bünyelerine kattıkları ve en sorunlu kurum olarak önlerinde duran Darıca GB AŞ’ye tüm yoğunluğunu veren Gülen’in gözü arkada kalmadı. Enerjisi ve yönetim deneyimlerini Darıca GB’nin kaosu aşma sürecinde ortaya koyan Eren Ertuğrul Işık “Arif başkanımla uzun yıllardır birlikteyiz.  Yaşanılan kaosun aşılmasında sergilediği performans ve özveri her türlü övgüyü hakkediyor. Bizlerde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin uğraşını verdik. Ve umut ediyorum ki hep birlikte Darıca GB’mizi hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑