Güncel

İZMİT'TE DUVARLAR SANATLA BULUŞUYOR

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ilk kez düzenlenen duvar boyama şenliğinde istinat duvarı tuvale dönüşüyor

8 Ekim 2020 Saat: 01:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.017 kez okunmuştur

İZMİTTE DUVARLAR SANATLA BULUŞUYOR
İZMİT'TE DUVARLAR SANATLA BULUŞUYOR

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk kez düzenlenen duvar boyama şenliği, 9 Ekim Cuma günü saat 14.30’da ressamlar ve mahalleliler eşliğinde düzenlenecek. Cumhuriyet Mah. Kutay Sok. Yuvam Akarca Konutları 12. Bölge’deki istinat duvarını tuvale dönüştürecek olan düzenlemiş olduğu bu etkinlikte hem vatandaşlar pandeminin vermiş olduğu yoğun stresten arınacak mahalleliler, boyama etkinliği sonrası dinleyecekleri bando gösterisi ile sanatı doya doya yaşayacak. İzmit Belediyesinin hem de istinat duvarı rengarenk yeni görünümü ile kentin görsel zenginliğini artacak.

 

MÜZİKLE RESİM BİR ARADA

 

Bando gösterisi ve duvar boyama şenliği ile vatandaşlar yaşanılan pandemi döneminin gerginliğini üzerlerinden atacak. Kentin farklı noktalarındaki istinat duvarlarında da devamlılık sağlayacak olan bu etkinlik sayesinde İzmit’in duvarları İzmitliler sayesinde dile gelecek. Müziğin ve resmin bir arada olacağı bu etkinlikte İzmitliler sanat dolu anların keyfini yaşayacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑