Güncel

KAMACI PROJELERİYLE HAZIR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Gebze’li Sanayici İsrafil Kamacı önceki gün Gebze'de düzenlenen sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. Vekil aday adayı Kamacı projeleri ile göreve hazır olduğunu bildirdi.

15 Mayıs 2018 Saat: 10:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.583 kez okunmuştur

KAMACI PROJELERİYLE HAZIR
KAMACI PROJELERİYLE HAZIR

Oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarına devam eden Milletvekili Aday Adayı Kamacı, yaklaşan seçimler öncesinde toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Gebze basını ile bir raya gelen İsrafil Kamacı, hem çalışmaları hakkında bilgi aktardı, basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

YOĞUN KATILIM

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen basın toplantısına bölge basınının yanı sıra Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Karadeniz, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Alican Kazgan, Kocaeli Kars İli Dernek Başkanı Ertekin Akbulak, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre ve STK yöneticileri katıldı.

KAMACI'DAN BASINA TEŞEKKÜR

İsrafil Kamacı, "Kkıymetli Basın Mensupları, 24 Haziran Genel Seçimlerinde, üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığım ile ilgili düzenlediğimiz toplantımıza hoş geldiniz. Hepinize bugün bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim. Türkiye Cumhuriyeti’nin geçen 16 yıllık süreç içerisinde yaşadığı değişim ve dönüşüm hepimizin malumu. Ak Parti ilk kurulduğu günden bu yana; Tüm dünyada iz bırakan bir lider olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye için bir şans olarak gördüm. Ve halkımızda bizlerle aynı düşüncede birleşerek bu şansı değerlendirdi. Ve yine halkımız hiçbir dönemde pişmanlık duymadı. Her yeni seçimde oylarını arttıran bir parti ve lider vardı.

"ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM"

Bende bu ülkenin yetiştirdiği bir İş Adamı, Sanayici olarak bugüne kadar partime ve liderime her zaman destek olmaya çalıştım ve Türkiye'nin demokratikleşme yürüyüşüne destek verdim. Şimdi ise o desteği siyasete aktif girerek vermek istedim. Bu yüzden Türkiye'yi siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda yüksek hedeflere ulaştıracak, ülkemizin gücüne güç katacak yeni yönetim sistemine bir an önce geçebilmek için 24 Haziran seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylemlerinden yola çıkarak, ülkemizin üreten bir sanayici ve iş vereni olarak elimi taşın altına koymaya karar verdim. Daha güçlü ve daha hızlı büyüyen bir Türkiye için 27.Dönem Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığımı ise geçtiğimiz süreç içerisinde açıkladım. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Biz partimiz bizlere ne görev verirse yapmakla mükellefiz. Kocaelimize ve Ülkemize ciddi manada katkıda bulunmak ve bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımıza destek olmak adına elimden geleni yapacağım."

"PROJELERİMİZ HAZIR"

Özellikle hazırladığı projeler ile adından sıkça söz ettiren Gebze'li sanayici AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Zİraat Mühendisi İsrafil Kamacı bu projelerden bazılarını basın mensupları ile paylaştı. ENERJİ BİTKİLERİNDEN BİYONERJİ (BİYOGAZ, BİYOETANOL VE BİYODİZEL) PROJESİ, ET SORUNUNA ÇÖZÜM PROJESİ, ARAZİ TOPLULAŞTIRILMASI, YERLİ VE MİLLİ TOHUMCULUK PROJESİ ile ilgili basın mensuplarına bilgiler aktaran Kamacı, Akdeniz Üniversitesi'nde ki akademisyen arkadaşları ile hazırladıkları bu özel projeleri hali hazırda gerekli mercilere sunduklarını belirtti.

"ADAY OLMASAMDA DURMADAN ÇALIŞACAĞIM"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsrafil Kamacı, "Aday olmamanız halinde ne yapacaksınız?" şeklinde ki soruya ise "Ben partim bir neferiyim. Partim ne karar verirse razıyım ve çalışmaya devam edeceğim. İster birinci sırada yer alayım ister son sırada, isterse listede yer almayalım bizim siyasi hedeflerimiz günü birlik değil, Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin en iyi şekilde temsili için durmadan çalışmaya devam edeceğim. Önemli olan şahsıların makamları değil, ülkemizin refah seviyesinin artması ve daha da güçlenmesidir" şeklinde cevap verdi.

KARS ARDAHAN IĞDIR, KAMACI'YI YANLIZ BIRAKMADI

İsrafil Kamacı'nın konuşmasının ardından Kars, Ardahan ve Iğdır'lı STK Başkanları birer selamlama konuşması yaparak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsrafil Kamacı'nın yanında olduklarını ve sonuna kadar destekleyeceklerini belirttiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen basın toplantısı ikramlar ve sohbetler eşliğinde son buldu.

İSRAFİL KAMACI KİMDİR?

1971 Yılında Ardahan ‘da doğdum. İlkokulu Ardahan’da bitirdim. Ailemin İstanbul’a göç etmesi sebebi ile ortaöğretim-lise eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Yüksek öğrenimimi Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde bitirerek 1996 yılında Ziraat Mühendisi oldum. 1996-1997 yıllarında askerliğimi K.K.T.C. de kısa dönem er olarak tamamladım. 1993-1994 yılları arasında Tema Vakfı Kurucu Başkanı Hayrettin Karaca hocanın derslerine, sempozyumlarına katılarak tema vakfı ile ilgili çalışmalarda aktif olarak görev alıp Tema Vakfı gönüllüsü olarak ağaç dikme organizasyonlarında başkanlık yaptım. Askerlik dönemimde de 3000 adetten fazla çam fidanının dikiminde görev aldım.

Siyasi ve STK çalışmaları:

1997 yılında Refah Partisi Kartal ilçe Petrol- iş mahallesi gençlik kollarında görev aldım.

Daha sonra partimizin kapanmasının ardından Fazilet Partisi mahalle gençlik kollarında görevime devam ettim.

1998 yılında Sivil toplum kuruluşlarında Kars Ardahan Iğdır Derneklerinde çeşitli kademelerde görev aldım.

1998-2000 yılları arasında Kars Ardahan Iğdır Derneklerinde başkan yardımcılığı görevimi yerine getirdim.

İş deneyimi:

1997 yılında süt ve damızlık hayvan entegre tesisi kurarak iş hayatına atıldım.

2001 yılında sektör değiştirerek elektrostatik toz boya üretim ve satış fabrikası kurduk,

2010 yılında fabrikamızı büyüterek halen Gebze’de faaliyet gösteren 4 kıtada 39 ülkeye ihracat yapan KC  KİMYA TİCARET ve SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ‘ni  kurduk .

Kısa bir sürede kimya sektöründe ihracat da 61. Sıraya yükselerek  İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinde REKOR KIRDIK.

Halen KC kimya yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim

Ardahan da 2005 -2009 yılları arasında değişik zamanlarda çeşitli sivil toplum örgütlerinde hayvancılık ve toprak reformu konularında ilimizdeki mühendis arkadaşlarla birlikte fahri olarak çalışmalarda yer aldım.

Toprak verimliliğini araştırarak yaptırdığımız analizlerde ilçemizin ve köyümüzün organik tarım alanında gelişmesi bakımından patates ekimi konusunda ne derece başarılı ürün ürettiği konusunda bilgi alışverişinde bulundum.

Yurtdışında 2012-2017 yılları arasında çeşitli seminerlerde, fuarlarda KC KİMYA TİCARET ve SANAYİ ANONİM ŞİRKETİNİ temsil ettim.

Diğer bilgiler:

Kızılay, Yeşilay, Darüşşafaka, Yakacık çocuk esirgeme kurumu, Tema vakfı derneklerine üyeyim.  Evli ve 4 çocuk babasıyım.

7.GÜN HABER-Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑