Eğitim

KARNE HEDİYESİ KÖŞKERDEN

Dereceye giren ve 5. sınıf öğrencilerine karne hediyesi bisikletler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den. Kaynak: Karne hediyeleri Köşker’den

12 Mayıs 2017 Saat: 11:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.783 kez okunmuştur

KARNE HEDİYESİ KÖŞKERDEN
KARNE HEDİYESİ KÖŞKERDEN

Dereceye giren ve tüm 5. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarında gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreninde öğrencilerden bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı.

Gebze Belediyesi tarafından dereceye giren ve tüm 5. Sınıf öğrencilerine, bisiklet hediye ediliyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimarsinan, Farabi ve Adem Yavuz ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilere hediye bisikletlerini verdi. Bisikletlerini bizzat Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansıdı. Bisiklet dağıtımı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çocuklardan, bisikletlerini dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde söz aldı.

KURALLARA UYUN

Başkan Köşker, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bizler için çok değerlisiniz. Sizlilerin mutlu olması demek, toplumun mutlu olması demektir. Bisikletin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizlerden en büyük ricam; bisikletlerinizi dikkatli kullanın, trafik kurallarına uyun. Sizlerin başına gelecek en ufak şey bizleri çok ama çok üzer. Bu yüzden dikkatli olmanız konusunda sizlerden söz vermenizi istiyorum” dedi.

Kaynak: Karne hediyeleri Köşker’den

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑