Asayiş

KENDİLERİNİ VALİ DİYE TANITIP DOLANDIRDILAR

Kocaeli’nde, telefonla aradığı iş insanlarına kendilerini 'vali' olarak tanıtıp, 100 bin TL tutarında dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı.

18 Ağustos 2018 Saat: 13:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.598 kez okunmuştur

KENDİLERİNİ VALİ DİYE TANITIP DOLANDIRDILAR
KENDİLERİNİ VALİ DİYE TANITIP DOLANDIRDILAR

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Darıca’da şirketi bulunan H.A.'nın dolandırıldığını ihbar etmesi üzerine araştırma başlattı. İş insanının para yatırdığı hesap numarasından yola çıkan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hesap sahibi H.A.'nın (35) adresine ulaştı. İstanbul Arnavutköy'de 14 Ağustos'ta düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan H.A., Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek ifadesi alındı. İfadesinde suçlamayı reddeden H.A., daha sonra dolandırıcılığı E.G. (45) isimli bir kişinin yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, gözaltındaki H.A. ile E.G. arasında bir buluşma ayarladı. İstanbul Arnavutköy'de belirlenen buluşma noktasına gelen E.G. de yapılan operasyon ile gözaltına alındı.
Operasyonun ardından adliyeye çıkarılan H.A. mahkeme tarafından tutuklanırken, E.G. ise ifadesi alınmak üzere Kocaeli'ye getirildi. İfadesinde suçlamayı reddettiğini belirten E.G., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑