whatsapp

Spor

KOCAELİSPOR 3. TURDA! "2-0"

Kocaelispor kardeşi Gölcükspor’u 2-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı.

13 Eylül 2018 Saat: 09:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.274 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR 3. TURDA! 2-0
KOCAELİSPOR 3. TURDA! "2-0"

İki takımın da etkili futbolcularını dinlendirdiği maçın ilk yarısında tempo düşük, pozisyon sayısı hayli azdı. 32’de Gölcükspor’da Ali Göçmen, 45’te de Kocaelispor’da Küçük Kerem ile pozisyon buldu. Ali’nin şutunu Can çıkarırken, Kerem’in şutunda ise top üst direkten döndü. Devre golsüz sona erdi.

NORMAL SÜREDE GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın ikinci yarısında da beklenen seviyede değildi. 52’de Gölcük’te İsmail’in şutunu Can çıkardı, 75’te Kocaelispor’da Ali Keten gol çizgisi üzerinden ağlara gitmekte olan topu çıkardı. Normal süre 0-0 sona erdi. 95’te Sefa’nın şutunda top savunmadan sekti ve kornere çıktı.

GİRDİLER VE İŞ DEĞİŞTİ

Maçın son bölümlerinde Hamza, Sefa ve Süleyman’ın oyuna girmesi ile Kocaelispor ofans hattında daha üretken olurken, Kaptan Hamza’nın isteği ve maç konsantrasyonu görülmeye değerdi. 100’de oyuna giren Burak Süleyman, 104’te takımını öne geçirdi. Gökdeniz’in şutunda top direkten döndü, ancak Süleyman olması gereken yerdeydi. (1-0)

İKİNCİ GOL OLAĞANÜSTÜYDÜ

Attığı golden sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Kocaelispor’da ikinci gol yine Süleyman ile geldi. Sefa’nın milimetrik pasında topu önünde bulan Süleyman “Muhteşem” bir sol ayak şutu kaleci Hüseyin’i ikinci kez avladı. (2-0) Kocaelispor kalan sürede skoru korumasını bildi ve kardeşi Gölcükspor’u 2-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı. Kocaelispor Pazar günü sahasında Turgutluspor’u konuk edecek, Gölcükspor’un rakibi ise deplasmanda Bayburt olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑