whatsapp

Sağlık

KOGACE MERKEZ HASTANESİNDE PROTOKOL İMZALADI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Gebze Merkez Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile birlikte cemiyet üyeleri ve birinci derecede yakınları, Özel Gebze Merkez Hastanesi’nin sunmuş olduğu sağlık hizmetle

11 Mart 2018 Saat: 12:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.653 kez okunmuştur

KOGACE MERKEZ HASTANESİNDE PROTOKOL İMZALADI
KOGACE MERKEZ HASTANESİNDE PROTOKOL İMZALADI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Gebze Merkez Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.İmzalanan protokol ile birlikte cemiyet üyeleri ve birinci derecede yakınları, Özel Gebze Merkez Hastanesi’nin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden faydalanacak.

Özel Gebze Merkez Hastanesi’ndeki protokol imza törenine Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, İdare Amiri İsa Turhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nebiye Azak ve Yunus Kahraman, Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek, Halkla İlişkiler Müdiresi Ümran Kozan ve basın mensupları katıldı.

 

SAĞLIĞIMIZ ONLARA EMANET 

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “Gazetecilik zor bir meslek. Üyelerimizin görevlerini en iyi şekilde yapması için sağlıklı olmaları çok önemli. Özel Gebze Merkez Hastanesi ile yaptığımız protokol ile üyelerimizin sağlıklarını size emanet ediyoruz” derken, Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek de, “Elimizden geldiğince Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine en iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. İnşallah sağlık açısından sorun hiç olmaz ama karşılaştığınızda her zaman her koşulda yanınızdayız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından hastane ile cemiyet arasındaki sağlık protokolü imzalandı. Başkan Gürol, Doktor Höbek’e teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑