whatsapp

Siyaset

MUSA YILMAZ “KUVAYI MİLLİYE RUHUNU HAREKETE GEÇİRMEYE TALİBİZ”

CHP ilçe başkan adaylarından Musa Yılmaz, cumartesi günü resmen açıklama yaparak; “Şayet sandıktan biz çıkarsak, sonuçların açıklanması ile sandığı kapatacağız ve herkesi kucaklayacağız.” Dedi.

26 Kasım 2017 Saat: 14:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.221 kez okunmuştur

MUSA YILMAZ “KUVAYI MİLLİYE RUHUNU HAREKETE GEÇİRMEYE TALİBİZ”
MUSA YILMAZ “KUVAYI MİLLİYE RUHUNU HAREKETE GEÇİRMEYE TALİBİZ”

EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KATILDI

CHP Gebze İlçe başkanlığında 10 Aralıkta gerçekleşecek ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu açıklayan Musa Yılmaz, basın açıklamasına eşi, iki oğlu gelini ve torunu ile birlikte katıldı. Açıklamalarıyla dikkat çeken Musa Yılmaz partililer tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

CHP Gebze İlçe örgütünde çok sayıda partilini katılım ile adaylığını açıklayan Musa Yılmaz; “Ülkemizin içinde bulunduğu ve sürüklenmeye çalıştıkları teokratik karanlığı aydınlatmak için tüm parti emekçilerine büyük görevler düşmektedir. Eğitimden sağlığa, ekonomiden çalışma hayatına, spordan yaşam alanlarına, çevreye, kısacası hayatın tüm alanlarında emperyalizmin ve yerel işbirlikçilerinin kuşatması altındaki yurdumuzda, yurtseverlere büyük görevlerdüşmektedir. Özellikle 16 Nisan anayasa referandumundan sonra OHAL ve KHK ile baskılanan kesimlerin sorunlarına çözüm bulabilmek için emek kenti olan Gebze’mizde ilgili kesimlerle sağlıklı ve sürdürülebilir bağlar kurmak, kurulmuş olan bağları daha da geliştirmek, bu kesimlerin sorunlarını ortaya çıkararak, çözmek siyasi partilerin görevidir.” Dedi.

TERCİHİNİZİ HALKTAN YANA YAPARSANIZ ÇÖZÜMÜ KOLAYLAŞIR

Yerelde sorunların daha da arttığını söyleyen Musa Yılmaz, “Yaklaşık 23 yıldır yerel yönetim erkine sahip olanlar, kentin sorunlarını çözmemiştir, çözememiştir. Bırakın çözmeyi yeni yeni sorunlar eklemiştir. Sorunun çözümü tercih meselesinden geçer. Tercihlerinizi halktan yana yaparsanız sorunların çözümü kolaylaşır ve karşınıza mutlu bir halk kitlesi çıkar. Partimizin tercihi her zaman halktan yana olmuştur, tüm tüzük ve programları da bu güne kadar böyle oluşturulmuştur. CHP’nin geleneğinde olan katılımcı yönetim anlayışında, tüzük ve programı uygulayacak ve yürütecek kadrolar seçimle ve siz değerli delegasyonun tercihi ile iş başına gelmiştir. Biz de sizlerin desteği ile bu göreve talibiz. Hedefimiz CHP’sinin yereldeki bayrağını göndere çekmektir, yakalanacak sinerji ile genel merkez yönetimimizin ve sayın genel başkanımızın pozitif çalışmalarına katkı sunmaktır.” Dedi.  

SANDIKTAN BİZ ÇIKARSAK PROJELERE HERKESİ ORTAK EDECEĞİZ

Yılmaz; “Özellikle adalet yürüyüşüyle ülkemizdeki korku dağları yerle bir edilmiştir. Bunun için 10 Aralıkta sizlerin vereceği destek ile sandıktan biz çıkarsak, sonuçların açıklanması ile sandığı kapatacağız ve herkesi kucaklayacağız. Hazırladığımız ve hazırlayacağımız projelere, bize oy veren vermeyen herkesi ortak edeceğiz.

HERKESİN KATKISINI ALACAĞIZ. 

Sonuç itibari ile hedefe ulaşmak için partimizin tüm bireylerinin enerjisine ihtiyacımız var, üyelerimize düşen görev özveri ile çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Yönetimlerin görevi ise bu çalışmaları planlamak ve koordine etmek ve parti tabanına yaymaktır. İlçe yönetimimizle, il yöneticilerimizle, milletvekillerimiz ile kurultay delegelerimiz ile kadın ve gençlik kollarımız ile mahalle temsilcilerimiz ile belediye meclis üyelerimiz ile yerel basınımız ile oluşturulacak komisyonlarla, STK’larla, Sendikalarla demokratik kitle örgütleri ile kısaca tüm partililerimiz ile Gebze’de Kuvayı milliye ruhunu harekete geçirmeye talibiz. Özellikle partimizin lokomotifi olduğuna inandığımız kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın verimli çalışabilmeleri için gerekli tüm şartlar sağlanacaktır.

İDEALİM GEBZE BELEDİYESİNİ CHP'YE KAZANDIRMAKTIR

İlçe kongreleri örgütün bütünleşmesi ve yeni bir ruh ortaya çıkarılması için yapıldığına inanıyorum. Bu kongrenin de partimize barış kardeşlik, bütünlük getirmesini temenni ediyorum bu duygu ve düşüncelerim ile tüm partililerimi sevgi saygı ve hürmetle Selamlıyorum. Musa Yılmaz olarak en büyük ve en güzel idealim Gebze Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak olacaktır” dedi.

Konuşmasından sonra Yılmaz’ı ilk tebrik eden isim CHP İlçe Başkanı ve başkan adayı Recep Dursun oldu. Diğer adaylar Musa Haydaroğlu, Serdar Tüze ve Recep Dursun, hep birlikte Yılmaz’ın elini havaya kaldırarak birlik pozu verdiler.

YILMAZ'A, PARTİLİLERDEN BÜYÜK DESTEK 

Basın açıklaması sonrası ailesi ile birlikte salonda bulunan partililer,meclis üyeleri ve delegelerin tebriklerini kabul eden başkan adayı Musa Yılmaz, herkesle bire bir selamlaşıp el sıkıştığı parti toplantı salonunda Partililerden ve toplantıya katılanlardan büyük ilgi gördüğü gözlerden kaçmadı.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑