Güncel

NAİL ÇİLER’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde; işlerini başarıyla yürüten güçlü kadınlarımızın daima yanlarında olduğumuzu belirtir, kadına ve hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir dünya dileyerek; tüm kadınlarımızın bu özel gününü y?

7 Mart 2021 Saat: 14:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 665 kez okunmuştur

NAİL ÇİLER’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
NAİL ÇİLER’İN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Gebze Ticaret Odası olarak bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık yaratmayı amaçladık. Odamız ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ortaklığında online olarak 08.03.2021 Pazartesi günü Saat: 15.00’de gerçekleşecek olan “İŞ DÜNYASINDA FARK YARATAN KADINLAR” konulu seminerimizde göreceğimiz gibi; tarihimizin her döneminde aktif görevler üstlenen, iş dünyasında da başarıdan başarıya koşan kadınlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

Kadınlarımızın toplumsal, ekonomik, siyasal konumlarını güçlendirmek; ön yargıları yok etmek ve tüm çalışmalarında yanlarında olmak amacımızdır. Ülkemiz; kadınlara yönelik gerçekleştirdiği tüm çalışmalarla örnek olmuş, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kadınlara seçme ve seçilme hakkını bir çok ülkeden önce vererek, kadına gösterdiği değeri dünyaya anlatmıştır. 

Kadınlarımızın iş dünyasına, kalkınmaya katılımlarının her geçen gün daha da artmasına destek amacıyla; Gebze Ticaret Odası olarak 365 Oda/Borsa arasında ilk sırada yer aldığımız girişimcilik eğitimlerimizle 3.000’i aşan kadın girişimcimizin faydalanmasına ve çok sayıda kadınlarımızın kendi işini kurmasına sağlamış olduğumuz katkılar bizleri gururlandırmaktadır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde; işlerini başarıyla yürüten güçlü kadınlarımızın daima yanlarında olduğumuzu belirtir, kadına ve hiçbir canlıya şiddetin olmadığı bir dünya dileyerek; tüm kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑