whatsapp

Güncel

OKUR YAZARI YOK HERGÜN GAZETE ALIYOR

Okur yazarı olmayan, günün yorgunluğunu oturduğu banka uyuyarak gerçiren Tuci (Tuncay) her gün ulusal bir gazete satın alıyor.

18 Mayıs 2019 Saat: 10:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 914 kez okunmuştur

OKUR YAZARI YOK HERGÜN GAZETE ALIYOR
OKUR YAZARI YOK HERGÜN GAZETE ALIYOR

1970'li yıllarda Gebze'ye göç gelen bir ailenin 7 çocuğundan biri Tuci (Tuncay Altınkaya) zeka hakimiyeti ve okur yazarı olmayan biri.

HERKES SAHİPLENİYOR

Köşklüçeşme mahallesinde mütevazı bir yaşam sürdüren Altınkaya ailesinin zeka hakimiyeti olmayan 4 erkek çocuğundan biri Tuncay gibi diğer kardeşleride çevreye ve mallalleye bir gram zararları olmadan yaşamlarını sürdürmektedirler. Mahalle halkı ve esnaflarının sahiplendiği zeka hakimiyeti olmayan kardeşler kendi dünyalarında günlerini geçirerek yaşamlarını sürdürmektedirler. Tanımadiğı insanlardan birşey isteyip almayan Altınkaya kardeşler herkes tarafından sahiplenerek korunmaktadırlar.

OKUR YAZARI YOK HERGÜN GAZETE ALIYOR 

Halk arasında adı kısaca Tuci diye bilinen Tuncay Altınkaya'nın çok özel bir yanı ise okur yazarı olan bir çok vasıflı insanın haftada bir gün bile olsun alıp okumadığı günlük ulusal gazeteyi aralıksiz hergün bayiden satın alarak ve hiç okumadan elindeki market poşeti içinde taşıdığını biliyormusunuz.

7.GÜN HABER - Özden DEMİRCİ 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑