whatsapp

Eğitim

ÖZEL GEBZE EĞİTİM KURUMLARI’NIN BAŞARISI

Özel Gebze Eğitim Kurumları yine geleneği bozmayarak Ulusal düzeyde yapılan ve tüm illerden katılan birçok özel ve devlet okulun katılım sağladığı Ulusal Tales Türkiye Matematik Olimpiyatlarında Türkiye 2.si oldu.

29 Mayıs 2018 Saat: 12:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.938 kez okunmuştur

ÖZEL GEBZE EĞİTİM KURUMLARI’NIN BAŞARISI
ÖZEL GEBZE EĞİTİM KURUMLARI’NIN BAŞARISI

Yaklaşık bir çok ilden toplamda 522 okulun katılım sağladığı ve tüm Türkiye’de ses getiren olimpiyatlarda her yıl öğrencileriyle katılım gösteren ve her katılımda ilk 3 dereceye adını yazdıran Özel Gebze Eğitim Kurumları sonuçtan memnun ve mutlu olduklarını ifade ettiler.  Ortaokul bölümünden Asuman Akkaya Öğrenci  sıralamasında Türkiye 2.Liği elde ederken Mehmet Durmaz ise Türkiye 8.liğini elde etti.

TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ

Okullar arasından da Türkiye 2.liğine taşıyan öğrencilerin başarısından oldukça gurur duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Nevin Aslan : “Ülkemizde yapılan isim yapmış Matematik olimpiyatlarına katılarak dereceler alıyoruz. Ulusal Tales Türkiye Matematik Olimpiyatlarında aldığımız Türkiye 2.’liği ne kadar doğru bir çalışma içinde olduğumuzu gösteriyor. Eğitim anlamında bölgemizde kaliteden ödün vermeyen, öğrencilerimizi güçlü bireyler olarak yetiştirmek adına varlığımızı 21 yıldır sürdürüyoruz. Kendi kulvarımızda tek rakip olarak yine kendimizi gördüğümüz için asla yolumuzdan şaşmadan Atatürk ilkeleri ve düşüncesinde daha yıllarca varlığımızı sürdürme gayretindeyiz. Ayrıca başarılarımız bir tek matematik dalında değil bir çok dalda da başarılara imza atıyoruz. Öğrencilerimizi destekleyerek, gelmek istedikleri nokta da görmek sevindirici.

TEŞEKKÜR ETTİ

Azimle çalışarak hedeflerine yürüyorlar. Bu anlamda emeği geçen öğretmenlerime, bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerime ve her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen okulumuzun kurucuları Epaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Alaeddin Eyüboğlu’na, Kurucu Temsilcimiz sayın Fatma Nur Eyüboğlu’na, Eyüboğlu ailesine ve bizlere inanan güvenen sevgili velilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑