whatsapp

Spor

ŞAMDAN ŞİLİ’DEN BRONZ MADALYA İLE DÖNÜYOR

Tokyo 2020'ye kota puanı veren Karate 1 A Serisi'nin Şili etabında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Sporcusu Eray Şamdan bronz madalya kazandı.

25 Eylül 2018 Saat: 13:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.013 kez okunmuştur

ŞAMDAN ŞİLİ’DEN BRONZ MADALYA İLE DÖNÜYOR
ŞAMDAN ŞİLİ’DEN BRONZ MADALYA İLE DÖNÜYOR

21-23 Eylül tarihleri arasında Santiago kentinin ev sahipliği yaptığı ve kendi kategorisinde en iyi  sporcuların yarıştığı şampiyona 11-14 Ekim tarihlerinde Japonya’da yapılacak olan Premier Lig öncesi sporcular için iyi bir sınav olurken, Karate 1 A Serisi’nin üçüncü etabında Kumite dalında yarışan  60 kilo sporcumuz Eray Şamdan üçüncülük elde ederek Premier Lig öncesi ümit verdi.

TÜRKİYE İLK SIRADA

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları elemelerinde ikinci turnuvasına Şili’de çıkan Büyükler Karate Milli Takımı,  68 ülkeden 879 karatecinin mücadele ettiği organizasyonda 11 kadın ve 15 erkek sporcuyla mücadele etti. 14 dalda madalyanın verildiği müsabakalarda Ay-yıldızlı ekip, sekizi final olmak üzere 14 madalya mücadelesine çıkarken 5 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan Milliler, genel klasmanın ilk sırasında yer aldı. Japonya’nın 2 altın, 4 gümüş ve üç bronz madalya ile genel klasmanda ikinci olduğu Santiago’da 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan İspanya da üçüncü oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑