whatsapp

Güncel

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş İlker Ağçay on binlerce Gebzelinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

11 Şubat 2018 Saat: 09:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.000 kez okunmuştur

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK
ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

ON BİNLERCE İNSAN ŞEHİDİMİZE DUA ETTİ

Gebze’nin Güzeller Mahallesi’nde ikamet eden Aslen Ardahan İli Çıldır İlçesi Baltalı Köyü (Tatalet'li) olan emekli öğretmen Rasim Yıldırım ve  emekli Yasin Yıldırım'ın yeğeni Erol-Gülhanım Ağçay çiftinin çocukları olan 27 yaşındaki İlker Ağçay için Gebze Çoban Mustafapaşa Camiinde düzenlenen cenaze törenine on binlerce Gebzeli katıldı.

ŞEHİDE VEDA ETMEK İÇİN GELENLERE ALANLAR YETMEDİ

Gebze tarihinde ilk defa böyle kalabalık bir cenaze namazına tanıklık etti caminin içinde ve avlusunda ayak basacak yer kalmazken çevresi meydanlar alanlar ve caddeler insan seli oldu. Şehit tekbirlerle ve dualarla askerlerin omuzunda camiden Askeri törenle çıkartılarak son yolculuğuna uğurlandı.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Caminin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, cenazeye katılan protokol mensupları şehidin ailesine taziyede bulundular.

Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra milletvekilleri, kaymakamlar, askeri yetkililer, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Caminin içine sığmayan kalabalık, dışına taştı. Caminin etrafına örülen demir bariyerlerin ardında on binlerce kişi şehit İlker Ağçay için dualar etti. 

GEBZE ŞEHİTLİĞİNDE ASKERİ TÖRENLE DEFNEDİLDİ

Şehidimiz Uzman Çavuş İlker Ağçay Çoban Mustafa Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Gebze şehitliğinde toprağa verildi.Törene protokol ve Askeri erkan tam kadro katıldı.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑