whatsapp

Güncel

SERHAT İLLERİ DERGİSİ’NDEN MUHTEŞEM GECE

2010 Yılından bu yana bölgemizde yayın yapan Serhat İlleri Dergisi, Kars Ardahan Iğdırlı İş Adamlarını, Siyasetçileri, Bürokratları, Sanatçıları ve STK’ları bir araya getirdiği muhteşem bir gece düzenledi.

30 Ocak 2018 Saat: 18:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.799 kez okunmuştur

SERHAT İLLERİ DERGİSİ’NDEN MUHTEŞEM GECE
SERHAT İLLERİ DERGİSİ’NDEN MUHTEŞEM GECE

Batıyakası Medya Grubu yayın organlarından Serhat İlleri Dergisi’nin 25. Sayısı için tertip edilen özel gece önceki gün Darıca Elite Hotel’de akşam saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM

İş, Sanat ve Siyaset dünyasını bir araya getiren geceye Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Bölge STK’larının Başkan ve yöneticileri, Kars Ardahan ve Iğdırlı İş Adamları, bürokratlar, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen gece, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de düzenlediği operasyon sebebiyle askerlerimiz için okunan dua ile başladı.

KÖMÜRCÜ’DEN AFRİN VURGUSU

Okunan duaların ardından ise açılış konuşmasını yapmak üzere Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü sahneye çıktı. Katılımcıları selamlayan ve teşekkürlerini sunan Kömürcü: “Gecemizin anlam ve önemine dair konuşmamıza geçmeden önce, Ülkemizin bir kahramanlık örneği sergilediği ve Ortadoğu’da barışın teminatı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Afrin Operasyonu ile ilgili bir kaç kelime etmek isterim. Bugün, aylar öncesinden planladığımız tanıtım gecemizi normal şartlarda davullu zurnalı bir program olarak yapmak niyetindeydik. Fakat Yüce Türk Ulusunun terör örgütleri ile vermiş olduğu mücadele kapsamında geçtiğimiz günlerde başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle işin eğlence kısmını bir taraf bırakarak yalnızca siz değerli büyüklerimiz ve dostlarımız ile bir araya geldiğimiz ve ülkemizin bütünlüğünü simgeleyen toplantımızı icra edeceğiz. Bizler Kars, Ardahan ve Iğdır olarak Türkiye’mizin bir minyatürüyüz adeta. Azerisi, Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Terekemesi, Yerlisi ile minik bir Türkiye’yiz. Görüyorum ki, Bugün buradaki birlik tüm ülkemize sirayet etmiş durumda ve milletimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin yüreği çelik zırhlı ordusunun Afrin'de düzenlediği operasyonda duaları ile onlarla beraberdir. Allah Mehmetçiklerimizi korusun, kollasın, Yüreğimiz ve dualarımız onlarla” şeklinde konuştu

KÖMÜRCÜ, YOĞUN TEVECCÜHE TEŞEKKÜR ETTİ

Kars Ardahan ve Iğdır’ın sesi sloganı ile 2010 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren ve 25. Sayısı ile okurlarıyla buluşan Serhat İlleri Dergisi’nin önemine de vurgu yapan Kömürcü: “Kocaeli’ye ilk geldiğim dönemden bu yana hemşerilerimin desteği hiç eksik olmadı. Medya alanında faaliyet göstermeye başladığımız süreçte ise bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize olan gönül borcumuzu Serhat İlleri Dergisi’ni çıkarmaya başlayarak ödemeye başladık. Yöremizi, kültürümüzü, iş adamlarımızı, bürokratlarımızı, sanatçılarımızı, siyasetçilerimizi, STK’larımızı tanıtmak ve gurbette ki hemşerilerimizi ortak bir paydada buluşturmak adına Serhat İlleri Dergimizi çıkarmaya devam ediyoruz. İnşallah bundan böyle dergimizi aylık olarak çıkarmaya sizlerin de desteği ile devam edeceğiz” dedi.

ORTAK SÖYLEM KARS ARDAHAN IĞDIR OLDU

Serhat İlleri Dergisi İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü’nün konuşmasının ardından ise sırasıyla KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Yapılan konuşmalarda ki ortak söylem ise Kars Ardahan ve Iğdır oldu. Protokol konuşmalarından aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de düzenlediği operasyon ile ilgili Mehmetçiklerimize duyulan şükranda dile getirildi.

AŞIKLAR MEST ETTİ

Kars Ardahan Iğdır kültürünün önemli bir parçası olan Aşıkların yapmış olduğu söylev ve şiirler dinleyenleri mest ederken bölgemizin tanınmış İş Adamlarından Şair Attilla Ertuğrul’da okuduğu şiirle geceye ayrı bir renk kattı. Program sohbetler ve yöresel ikramlar eşliğinde devam ederken, Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü’de davetlilerle yakından ilgilendi. Gece ile alakalı yoğun teveccühten ötürü Kömürcü, herkese teşekkürlerini sundu. Gecede ayrıca emeği geçenlere ve programa katkı sunan isimlere protokol tarafından plaketler takdim edildi.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑