whatsapp

Spor

SİZ, BİZ, HEPİMİZ BUGÜN GEBZE MAÇINDAYIZ

Gebzeliler bugün Alaettin Kurt Stadını Dolduralım. Gebzespor kendi sahasında tarihi maçta lider Ergene Velimeşe karşısına çıkıyor.

22 Ocak 2017 Saat: 08:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.617 kez okunmuştur

SİZ, BİZ, HEPİMİZ BUGÜN GEBZE MAÇINDAYIZ
SİZ, BİZ, HEPİMİZ BUGÜN GEBZE MAÇINDAYIZ
Gebzespor, yarın saat 14.00’te sezonun en kilit karşılaşmasına çıkıyor. Lig lideri Ergene Velimeşe ile karşılaşacak olan ekibimiz sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Binlerce Gebzeli ise yarın stattaki yerlerini alacak. 

MAÇ 14.00’TE 
Mor beyazlı ekibimiz Gebzespor, yarın ligdeki final maçlarından birisine imza atacak. Ligde 24 puanı bulunan ekibimiz bir maçı eksik bulunan ve 27 puanla zirvede olan Ergene Velimeşe’yi konuk edecek. Şampiyonluk yolundaki bu önemli karşılaşmanın başlama saati 14.00. Ekibimiz lig yarışında hayati değer taşıyan bu karşılaşmaya mutlak kazanmak adına çıkacak. Binlerce Gebzeli ise yarın stattaki yerlerini alacak.

SEZONUN MAÇI 
Ligin ilk yarısında yenildiği rakibi karşısında rövanşı almak isteyen Gebzespor, maça büyük önem verirken son dönemin en ciddi randevusu için hazır.  Sezonun maçında taraftar desteğini de arkasına almaya hazırlanan Gebzespor, rakibini yenerek ciddi avantaj kazanmak amacında. Sezonun ikinci yarısına Hereke galibiyetiyle başlayan Gebzespor seriye devam etmek isterken tüm camia maç öncesi kenetlenmiş durumda. 


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑